Saagan pimpsa on hiljalleen muuttunut sen näköiseksi, että juoksut ovat tulollaan. Portugeesin peräpää on aika riettaan näköinen näinä aikoina. Tänä aamuna sitten näkyivät ensimmäiset veripisarat - melkein täsmälleen puoli vuotta ensimmäisten juoksujen alkamisesta. Eikun pöksyt jalkaan.

1796252.jpg

Saaga sai pienenä lahjaksi ihanat pornahtavat prinsessapöksyt, joita ei kyllä ekoissa juoksuissa suostunut pitämään, niinkuin ei muitakaan pöksyjä. Se riisui ne pois. Oikein hyvin se itse huolehti puhtaudestaan. Saahan nähdä, kelpaavatko housut nyt.

Kuin juoksuja juhlistamaan ovesta tanssahteli aamulla kaksi sukulaismiestä, Edu ja Gösta, Kouvolan pojat. Herrasmiehinä he haistelivat värjyvää ja kiljahtelevaa neitosta varovasti, liikaa ahdistelematta. Onneksi juoksu on ihan alussa. Rauha koitti sangen nopeasti, tosin siellä, missä koisasi Saaga, sieltä löytyi myös herraseurue, kohteliaan matkan päästä.

Edu on Elsan veli, kohta 11v hänkin. Edun turkki on aivan yhtä upean kiharainen kuin Fanny-siskon ja myös aivan yhtä musta edelleen. Luonteeltaan Edu tuntuu olevan samanlainen rauhallinen, vaatimaton, turhia hötkyilemätön, kuten siskonsa.

1796262.jpg

Gösta oli syy, miksi saimme nauttia vierailusta. Gösta nimittäin tuli agiliteeraamaan KKS:n kisoihin eikä emäntänsä olisi ehtinyt sitä töiden jälkeen hakea, jos pojat olisivat jääneen Kouvolaan. Gösta on Saagan eno ja Assin siskon poika.

1796280.jpg

"Hohhoijaa", sanoi Gösta. Kyllä tämä naisissa oleminen on joskus aika rankkaa.

Niinkuin paremmissakin sukukokouksissa on tapana, otettiin myös tästä vierailusta yhteispotretti.

1796347.jpg

Tajmadoran sukua eli

Gilbert "Gösta", Cassandra "Assi", Saga "Saaga", Esperanza "Elsa" ja edessä Escaldo "Edu" - neljää eri sukupolvea. Ja näin hyvin tulevat juttuun keskenään!

Ja toinen potretti vielä ulkoilmassa paremmassa valaistuksessa.

1797408.jpg

Kiitos käynnistä, pojat.