Ainakin siihen tulokseen on tässä tultu, sillä perjantaisin kodinrikkoja aina iskee. Kaksi kertaa tämän syksyn aikana on makuuhuoneen verho nyppäisty alas. Päivä on ollut perjantai. Tänään oli sitten hiukan raollaan ollut lipastonlaatikko kaiveltu auki ja sieltä löydetty AARRE. Ihan sananmukaisesti, sillä meidän rimpsessa oli ottanut laatikosta veljeni Kiinasta tuoman kauniin punaisen rasian, jossa on ihanat oikeat helmet. Saagalla oli ollut monta kivaa hetkeä rasian hajottamisessa pieniin palasiin. Helmistä hän ei oikein perustanut, joten ne -ONNEKSI - lojuivat sängyn päällä ehjinä ja koskemattomina. Vissiin blondi arveli, etteivät valkoiset helmet ole pukevat vaalean turkin kanssa. Tämä perjantaiahdistus on kummallinen juttu, sillä perjantai on lyhyin työpäiväni, eivätkä koirat joudu olemaan kovinkaan montaa tuntia yksin. Johtopäätös on siis: Saaga on allerginen perjantaille.

Allergikko ja kaverit pääsivät töiden - ja siivoustuokion - jälkeen kenttäriehuntaan, sillä alkuiltapäivästä ei satanut. Ihme! Jopa aurinkokin suvaitsi pilkahdella välillä,mutta ei me oltu huomaavinaan, ettei se karkaisi pois.

2025569.jpg

Reipasta riehuloikintaa.

2025565.jpg

Elsa totesi:"Kiitti, mulle riitti." 

2025570.jpg

"Höh, mitä se nyt leikistä suuttui?"

2025566.jpg

Leikkiin kutsu.

2025562.jpg

Painitaan, huutaa hevi-Assi.

2025571.jpg

Näin tehdään tyylipuhdas selätys.

2025573.jpg

Pian selällään ja ketarat ilmassa on kaksi koiratyttöä. Saaga on Assilta oppinut piehtaroinnin ihanuutta.

2025563.jpg

Hyökkäykseen - vaikka tukka silmillä.

2025567.jpg

Eiks meillä ole ihan ihanaa!!! Nämä kaksi ovat huippuleikkipari.

2025568.jpg

Likainen, mutta onnellinen hymy.

2025555.jpg

Assinkin kampaus on sortunut, mutta väliäkös sillä.

2025561.jpg

Elsa on haistellut niin kovasti, että turpakarvat ovat hiekassa. Joutaa vähän trimmata tuotakin pehkoa.

2025558.jpg

Poseerataan pöydällä, kaksi läähkää ja yksi viilee.

2025559.jpg

Tullaan pian uudestaan, jos sää vain sallii.

---------------------------

Kotiin päästyä meillä oli sananmukaisesti sydämellinen tunnelma. Olin nimittäin ostanut Prismasta possunsydämiä ja laitoin ne kattilaan kypsymään. Tuoksu oli onneksi mieto ihmisen nenään, mutta koiran nenään aivan taivaallinen. Saaga kävi itkemässä vieressäni, että pitäis saada tuota ihanaa herkkua ihan heti. Kun pilkoin kypsät sydämet pieniksi palasiksi, minulla oli vierelläni harras ja hiljainen, mutta herkeämättä tuijottava yleisö. Sydämen palat menivät vielä uuniin kuivumaan, mutta pienet maistiaiset jaettiin pyhäinpäivän aaton kunniaksi. Tarkoitus on pussittaa ja pakastaa palat. Lopullinen käyttö on agility-ja tokokenttien palkkioiksi. Saa nähdä, mitä Assin maha tästä herkusta sanoo.