Aamupäivän pakkasilla suuntasimme tokotreenaamaan. Elsa jätettiin kotiin, ettei sen tarvitse autossa palella odottelemassa. Koiratytöille puettiin päälle lämpimät fleecet ja eikun matkaan. Mennessä tytöt istuivat tyyriisti takapenkillä, sillä farkun takaluukku ei suostunut aukeamaan pakkasyön jäljiltä. Perille päästyämme lukko oli onneksi sulanut auki.

2182945.jpg

Pikkuisen hupaisan näköinen koipeliini Saaga on mustassa puvussaan. Oikeasti puku on Elsan ja suunnitelmissa on hankkia Saagalle oma, punainen, fleecehaalari.

2182948.jpg

Haalari ei estä juoksemista.

2182951.jpg

Maassa makaaminenkin sujuu hyvin.

Treenattiin ruutua, joka meni ihan kohtuullisen hyvin molemmilta. Saagan kanssa treenattiin taas noutoa, ja hienosti se jo hallitsee hermonsa kapulan heittotilanteessa. Assi alkaa jo luoksetulon pysäytyksessä stopata käden liikkeeseen. Eli vaikka taas oli taukoa treeneissä, jotain tapahtuu päänupeissa tauonkin aikana. Ilahduttavaa!

2182935.jpg

Treenaamassa oli myös Saagan boyfriend Frisco. Hurtan mantteli hänelläkin.

2182940.jpg

Laku-pappa sai pallotreeniä, josta vanha herra oli sangen tohkeissaan.

2182939.jpg

Lopuksi koko joukko harrasti vapaamuotoista leikkiä ja juoksentelua, joka taisi olla kaikkein parasta kaikkien mielestä. Huomenna taas jatketaan treenaamista.