Kuvatila loppui ja jotta lisää kuvatilaa saa vuodatuksesta, pitää hyväksyä mainos tuonne laitaan. Ajatuksen tasolla tilanne tökkii, mutta menköön. Pitää vastedes ruveta suuria kuvakavalkadeja vähentämään, että  saadut 50 megatavua riittävät pidempään. Ja kun tuo tila loppuu,  sitten rupean linkittämään vaikka photobucketista tai jostain. Enempää mainoksia en ainakaan tällä hetkellä halua.

Aamu valkeni kuumeisena ja lähdin työterveyteen hakemaan loppuviikon sairaslomaa. Matkalla kävin ostamassa Saagalle ruokasäkin ja samalla kuvasin pentusia, jotka ovat jo kuukauden ikäisiä terhakoita ipanoita. Niillä oli sananmukaisesti kiljuva nälkä, kun menin. Kuitenkin piti odottaa, että nappulat turpoavat. Sekös otti pattiin. Toinen valkoisista nosti kuonon ilmaan ja ulvoi. Aika hupaisia. Hampaat ovat hetkenä minä hyvänsä esillä. Niin teräviltä ne tuntuivat ikenien läpi. Valkoisten musta nenä- ja huulipigmentti on aivan upea.

Tässä kuukauden ikäisiä pentusia:

Tuleva matonrepijä?

Pikku tytöllä on soma piimäparta.

Kyllä sapuskaa pitää sitten odottaa pitkään.

Onks vähän hieno kuono?

Huokaus, ei vieläkään näy tarjoilijaa.

Maistuisiko housunlahje alkupalaksi?

Kärsivällisyys palkitaan.

Pehmeitä puppypapanoita kermaviilillä maustetuna. Ihana gourmetsössö.

Kommentit ruoan jälkeen naapurille.

Helmi-äiti siivosi maahan pudonneet herkut.

Jälkiruoaksi tuolin jalkaa.

Varmaan metallia vasten on mukava hieroa kutiavia ikeniäkin.

Hymyä puuhan keskeltä. Taitaa olla showkoira tämä.

Kun on massu pullollaan, uni maittaa. Yksi vielä taiselee: -En nuku, en nuku, en---krooh!

Sitten suuntasin apteekkiin särkylääkkeen ostoon ja samalla hain tilaamani Back on Track-hanskat. Tässä on arsenaalini tulevien pakkasulkoilujen varalta. Toko-obesta (ei mikään sushi-baari, vaikka siltä kuullostaakin) tilasin 5 pussia sekä jalan- että käden lämmittimiä. Yhdessä pakkauksessa on kaksi kertakäyttöistä pussia. Kun pussi joutuu tekemisiin ilman kanssa, se alkaa lämmitä noin 50-60-asteiseksi. Lämpöä kestää 6-7 tuntia. Käden lämmittimiä käytin viime viikonloppuna ja auttoivat aika hyvin, joskin isompia kooltaan tyynyt voisivat olla. Jalanlämmittimet olisivat olleet todella tarpeen. Back on Track- hanskat menevät pian testaukseen.

Nyt potilas vajoaa vuoteeseen kaikkens antaneena.