Käytiin Lappeenrannassa agilitykisaamassa Rauno Virran radoilla. Oli tuomari tehnyt tosi kivat radat ykkösluokkalaisille. MOLEMMILLA radoilla Saaga jäi kuikuilemaan A:n harjalle eikä suinkaan itsenäisesti laskeutunut alas, vaan emäntä sai näyttää käsimerkkejä ja käyttää ääntä, ennekuin neiti suvaitsi laskeutua korkeuksistaan. Toisella radalla puomin alastulossa vähän sama juttu. Keinu on ainoa konktaktieste, joka tehtiin reippaasti. Ja kuitenkin Saagalla olivat kontaktit aivan upeat ja varmat kisauran alussa. Kun se on tajunnut, että target on kisoissa poissa, se rupeaa näyttämään tällä tavalla keskisormea, ronttipossu. Kontaktiharjoituksia siis tiedossa. Patsastelusta huolimatta eka rata oli nolla. Viimeisen hypyn Saaga meinasi ajaa ohi, mutta sain pelastettua tilanteen. Oltiin viidensiä. Kontakteja lukuunottamatta olin tosi tyytyväinen rataan. Toisella radalla Saaga sai vitosen puomin ylösmenossa, koska askeleet eivät osuneet kontaktille. Kepeille menossa huiskin kädellä, mitä ei pitäisi tehdä vaan antaa Saagan tehdä kepit itsenäisesti. Siispä koira meni väärään väliin. Viimeinen rima tippui. Aikaan ehdittiin juuri ja juuri kaikista kämmäilyistä huolimatta. Ensimmäisen nollan jälkeen ehdin hetken haaveilla kahdesta nollasta ja kakkosiin noususta - näin kaksivuotispäivän kunniaksi, mutta niin taitaa tapahtua vain saduissa. Reality rules!

Tässä radat live-esityksenä. Riitalle kiitos kuvaamisesta.

Pitää ruveta syvällisesti miettimään, mitä noille kontakteille tekisi. Viivyttely on vielä poistettavissa.

Nyt sitten aletaan valmistautua seuraavaan koitokseen - kunhan saan kupin kahvia ensin. Edessä on kahden koiran turkkisavotta. Assi on jo pesty ja valumassa kylppärissä, mutta Saagaa ei ole vielä aloitettukaan. Sitten kampausta, föönausta ja trimmausta. Huomiseksi pitää olla kauhian kaunis.Silmänisku

Kuulinpa juuri, että eräs valkoinen nuori portugeesiherra nimeltä Tico on tänään valioitunut Varkaudessa ollen rop ja saaden viimeisen sertinsä. Miljoonasti onnea Ticolle ja Satulle!