Tänään on vapaapäivä, kun saatiin näyttelystäkin vapautus. Ah onnea. Mutta että laiskoteltaisiin - ehei. Aamulla lauloi pyykkikone, ja puolilta päivin mentiin kentälle agilitya treenaamaan. Virittelin puomin, kepit ja muutaman hypyn. Lähinnä oli tarkoitus pitää Saagalle puomisulkeisia. Aika jännä juttu oli, että toiseen päähän mennessä Saaga meni suoraan on-off-asentoon ja toiseen päähän mennessä himmaili. Parempaan suuntaan oli hyppy ja paljon väljää tilaa edessä. Huonompaan suuntaan mennessä oli hyppy ja jonkun matkan päässä aitaa. Voiko tällainen vaikuttaa? No, joka tapauksessa tehtiin molempiin suuntiin paljon toistoja palkkana pallon heitto, ja olin lopulta sangen tyytyväinen Saagan kontakteihin. Omassa käskytyksessä pitää huomioida, etten liian aikaisin sano sanaa ALAS, ettei sen takia Saaga rupea vauhtia hiljentelemään. Hyviä takaakiertoja Saaga teki myös ja  oli oikein innokas koko ajan. Aika kuuma paiste oli kentällä, joten hiki tuli ja väsymyskin lopulta. Mutta hyvä pikku treeni i alla fall. Elsa ja Assi saivat tehdä puomia ja keppejä.

Illan suussa on sitten vuorossa Assin tokotreenit. Ja tässä välissä imuri saa laulaa.

Eläköön Suomen medijoukkue, joka voitti MM-kultaa Itävallassa ja eläköön Carolina Pellikka, 16 (!!!!) v ja sheltti Kerttu. jotka voittivat minien yksilömaailmanmestaruuden.

-------------------------------------

Tokotreeneissä olivat käymässä Sanna ja koirat Reima ja Salma.

Reima on iloinen staffiheppu, niinkuin hännän viuhtonasta voi päätellä.

Salma on pieni kääpiösnautserivauvatyttö, josta Reima tykkää kovasti.  Todella reipas lapsi, joskin täti-Assi oli vähän pelottava -ja toisaalta HYVIN kiinnostava - Salman mielestä. Onneksi Assi oli rauhallinen ja kiltti Salmalle, mitä nyt vähän ihmetteli sen vinkaisuja. Salma on aloittanut jo tokopentukoulussa, siinä samaisessa, missä Saagakin aloitti kolmikuisena. Ties mikä tokotähti kuvassa istuukaan.

Oli treeneissä mukana Friscokin, joka tässä harjoittelee noutoa ilman pureksimista. Aika hyvin jo sujuu.

Assin kanssa treenattiin ruutua eri suunnista ja tosi hyvin meni. Se, miten kisoissa ruutu sujuu, on oma juttunsa, mutta tällä hetkellä ruututreenit sujuvat kuin unelma. Luoksetulon pysäytykset tein ensin pallolla ja pari kertaa sitten käsiliikkeellä. Molemmilla kerroilla onnistui hyvin. Ja sitten taas palloiltiin. Seuraamista käskytyksellä tehtiin myös. Paikoin Assi teki tosi hyvin, peruutus oli suorastaan upea, mutta siirtyminen hitaaseen käyntiin minun oman sössimiseni takia epäonnistui ja Assi jäi istumaan.
Tällaiset treenit tällä kertaa.