Kotiin tullessa eilen annettu poroherkku ilmoitti läsnäolostaan runsailla hajuhaitoilla. Joku - todennäköisesti Saaga tai Assi  - oli tehnyt eteisen matolle ja maton viereen löröt. Ei olisi pitänyt poroherkkua antaa. No, siivouksen jälkeen lähdettiin lenkille. Sen jälkeen jäi Elsa kotiin ja suunnattiin kasvihuoneelle Saagan ja Assin kanssa. Auton takaluukku ei edelleenkään aukea, joten matka paksiin kulki takapenkin kautta. Tehtiin mediesteillä huvittelua agilityesteillä vailla sen suurempaa suunnitelmallisuutta. Kumpikin koira vuorollaan parkui, kun joutui olemaan hihnassa kiinni vuoroaan odottamassa. Ja kumpikin oli innoissaan tekemässä esteitä. Saaga teki loistavan sylikäännöksen putkelta 180 astetta kepeille kääntyessä. Kyllä se osaa, kunhan kunto saadaan kohdilleen.

Saija tuli hieromaan Saagaa. Pintalihaksia on vähän jo olemassa, mutta syvälihakset puuttuvat kokonaan. Siis juoksumatto on kova sana ja kaikenlainen pitkäkestoinen ei liian rankka liikunta. PItäisiköhän huomenna suunnata jäälle? Olisikohan siellä moottorikelkkojen uria meille tallattavaksi? Saaga nautiskeli kovasti hieronnasta. Assi yritti kerran tunkea Saagan tilalle ja se piti pönnätä pois, kun se oli sitä mieltä, että nyt olisi sen vuoro. Oli se varmaan kamalan pettynyt, kun ei päässyt tällä kertaa hierottavaksi. No, talvilomalla on myös Assin vuoro. Se on tällä hetkellä sangen takkuinen koiranen, ja vakavasti harkitsen taas sen turkin alas ajoa. Katsotaan, mitä viikonloppuna tapahtuu.

--------------------

Saaga and Assi went to do some agility today. When one was on the track, the other was crying because she had to wait in the leash. And the other way round. Both were so happy to do  jumps and other things. In the afternoon Saaga got her massage. She enjoyed it very much. She has very poor muscles at this moment, so we must do much excercise to get the deep muscles back too.