Meidän koipeliini pestiin tänään kotona. Pesu oli neidistä ok, mutta föönaus vähän inhotti. Mutta urheasti typykkä kesti sen, kun ei ollut vaihtoehtoja. Sitten mentiin kasvattajan luo trimmaukseen. Paikalla oli myös muita sukulaisia: Helmi-isotäti, Gloria-täti ja Murre-eno. Kaksi viimeksi mainittua suuntaavat huomenna Lappeenrannan näyttelyyn. Friida oli sitä mieltä, että perän ajo on ok, pientä ämpyilyä lukuunottamatta. Mutta enemmän taistelua piti esittää kuonon kohdalla. Kun hirviöemäntä vain piti kiinni ja komensi, alkoi loppua kohti sujua jo ihan hyvin.

Tällainen meidän koipeliinista sitten tuli:

Eija lahjoo nameilla, ja yksi onnistunut otos sentään saatiin. Eipä meillä kyllä tuota taiteenlajia olla treenattukaan. Pitäisi vissiin ruveta.

Tässä Friida poseeraa Gloria-tädin (vasemmalla) ja Helmi-isotädin kanssa,  Ja sitten leikittiin painileikkejä Glorian kanssa, että raikui. Nyt on kotona väsynyt lapsi.

Eijalle kiitos trimmauksesta!

Ja toiselle Eijalle ja Windylle suuret onnittelut tuplanollan saamisesta Helsingin kisoissa. Päästään kesällä sitten katsomaan, kuinka Windy liitää SM-kisoissa, sillä nollat on nyt kasassa. Onnea!!!

------------

Friida was trimmed today. Now she looks again like a real portuguese waterdog. She didn´t love the trimming, but the breeder trimmed and I held Friida still. Now she is very pretty. There were also few dog relatives at the beauty parlour. Aunt Gloria and Uncle Murre are going to a dogshow in Lappeenranta tomorrow. And Gloria´s mother Helmi got her trim too.Such pretty dogs!