Kisattiin Kouvolassa kiehuvan kuumassa kasvihuoneessa. Ulkonakin oli kiitettävän kuumaa. Liekö helle pehmentänyt synttäritähden pään, vai liekö kyse jo pitempään kestäneestä tilasta, joka tapauksessa saatiin taas kaksi hylkyä. Ja vaikka ohjaajassakin on AINA parantamista, myös koiran piikkiin menee monta vapaavalintaista estettä väärässä paikassa. Koska näitä vapaavalintaisia on nähty pentujen jälkeen aika lailla, on syytä vakavasti pohdiskella, mitä asialle oikein tekisi. Okei, tässä voi olla hormonimyrskyn aineksia ilmassa, sillä kaiken järjen mukaan Saagan juoksut voivat alkaa koska tahansa. Edellisistä on kohta 7 kuukautta aikaa. Mutta voi tässä jotain auktoriteettiongelmaakin olla.

Ja minä kun niin haaveilin, että Saaga kolmivuotispäivänään nousisi kolmosiin. Olen oikeasti tosi pettynyt!

-------------

We had today two agility competitions in Kouvola. The weather was hot and the hall, in which the competition were, was extra hot. Saaga didn't listen my guidance. So we got two disqualifications again. I am so disappointed, because we didn' t rise to the highest competition class today. I must severly think, what to do to Saaga's behaviour in the track. Before the puppies she was so obedient!

----------------

Friida oli mukana kisaturistina. Voi että se on reipas häkkityttö. Kun se on yksin, se narskuttaa luuta tai kellii selällään.  Häntä pystyssä se kohtaa uudet kokemukset. Koska oli hellepäivä, laitoin sekä Saagalle että Friidalle Janutexin kylmällä vedellä kostutetut froteekaavut. Friida ei tätäkään uutta kokemusta ihmetellyt. Varmaa oli hyvä olo.

Tääl myö häkkilinnut kökötetään.

Kun katto avataan, voi kurkistella naapureitakin -

- ja tarkkailla ohi menevää koiraliikennettä. Onkos äiti ja tytär vähän samannäköiset profiililtaan?

-----------

Friida was with us as a tourist. She spent time alone in the cage during the competition and with Saaga, when she weren't competing. She is such a good girl alone in the cage. She eats her treats or lays down on her back and sleeps. I put a wet towel mantel on the both girls to keep them cool. Don't their profiles look so much alike?