Enstekskii - lauantaina oli meidän seuran möllikisat. Pitkään aikaan ei olla päästy mölläröimään, joten oli kiva mennä kisaamaan. Ratapiirros on yllä ja suurin piirtein tuon suuntainen. Kilpailevat maksit aloittivat kisan ja meitä oli reilu parikymmentä. Saaga teki radan hienosti. Huoli siitä, että se kakkosputken jälkeen suuntaisi A:lle oli turha, sillä se porhalsi kuin pikajuna putkesta putkeen sivuilleen katsomatta. Muutenkin se oli erittäin vauhdikkaalla päällä kuitenkin ohjaustani kuunnellen. Olipa nautinto mennä sen kanssa. Putkella 15 jäin auttamatta jälkeen, mutta koira kiltisti odotteli ohjausta putken jälkeen. Yksi rima tippui, mutta muuten mentiin virheittä. Kontaktit tehtiin kunnolla ja Saaga meni aika reippaasti alas on-off-asentoon. Olin niiiin tyytyväinen radan jälkeen. Hylkyjä tuli todella paljon. Me tulimme kisassa toiseksi. Sekin vielä.

Kisan jälkeen menin kotiin siivoamaan. Hiekkamäärä lattioilla oli kiitettävä, joten urakkaa riitti. Lisäksi löytyi erinäisistä jemmoista (yhteinen nimittäjä sana alla - pianon alla, sängyn alla, sohvan alla, lipaston alla- ymmärtänette tästä) näitä:

Jonkun tyypin tässä taloudessa täytyy harrastaa luiden piilotusta. Mutta kuka se on? Ei aavistustakaan.

No, huusholli tuli siivottua ja kun vielä käytin koko revohkan kentällä juoksemassa, olin pizzani ja punaviinini ansainnut. Nam!

Tänään sitten lähdettiin pitkästä aikaa koirapuistoon, sillä meillä oli treffit.

Odotellessa vähän riehuntaa.

Saaga patsastelee.

Tytär ampuu kimppuun.

Äiti ampuu takaisin.

Loikat muuttuvat korkeammiksi.

Sopuisasti jatkuu matka, mutta takana vaanii yksi kateellinen koiraneiti.

Sekin haluaa riekkua - ja Friidahan on aina valmis taistoon.

- Onko tuo auto se---on se. Äkkiä vastaan!

Vihdoin he saapuvat: Hanna---

--ja Uljas.

Uljas kerkesi ahkeran chättäilyn lomassa kuiskutella tyttösille yhtä ja toista.

- Kuiski nyt tuolle Elsalle mitään, kun se ei kuule. Pöh!

Hauska porukka touhusi puistossa aikansa, mutta sitten naapuriaitaukseen tuli iso uros, jolle Uljaksen piti kiroilla kamalasti ja se kiroili takaisin. Päätettiin lopettaa yhteinen ulkoilu siihen. Elsa sai Uljakselta synttärilahjaksi pussillisen ihania herkkuja, joita se jo tänään maistelikin. Kanankaulaa, nam!

Iltapäivällä oli seuraavat treffit. Tällä kertaa mukaan lähti vain Friida.

Portugalinpoika Salomao kaipasi leikkikaveria. Friida esitti ensin värjyvää neitoa, mutta sitten--

- leikki lähti käyntiin.

Friida on pomppukone,mutta ei Salomao ole yhtään sen huonompi.

Friida välillä vähän irvisteli -

- mutta Salomaoa vain nauratti. Kunnes mukaan touhuun löytyi patukka. Patukka on Salomaolle vakava asia ja sitä se ei ole valmis jakamaan kenenkään kanssa.

- Anny kun mää kans kannan. Anny, anna.

- Hei jätkä, anna minullekin se välillä. Mutta turha toivo. Patukka kuului Salomaolle ja sillä selvä.

Tätä patukkaa vartioin minä.

 Friidan oli tyytyminen kapiseen risuun. Ei kiva Friidan mielestä.

Sitten mentiin läheiselle kentälle ja kuinka ollakaan,Salomaolla on taas jotain, jota Friidakin haluaa.

Se on myös päättänyt saada sen. PISTE.

Sen verran hurja emäntä Friida on, että Salomao katsoo viisaaksi tiputtaa kepin, mutta Friida ei edes jahdin tiimellyksessä huomaa sitä.

Pikkupojat kumoon. Kosto on suloinen.

Sitten voidaankin sopuisasti kantaa YHDESSÄ kapulaa.

Välillä Friida nappaa kepin, mutta sitten se pudottaa sen Salomaolle, sillä siitä on hauskempaa leikkiä kepillä kimpassa.

Tässä taas mennään rinta rinnan.

Hauska pari

Lopuksi lätäkköön vilvoittelemaan. Sitten alkoikin sataa ja lähdettiin kotimatkalle.

Kotona eräs nimeltä mainitsematon blondi oli tunkeutunut eteisen kaappiin, tiputtanut takit lattialle ja penkonut taskut namien varalta. Nääs siivouksen jäljiltä olivat kompostikehikkoverkot jääneet virittelemättä. Ja liha on heikko meidän kroonisesti nälkäisellä emokoirallamme. Ronttiroisto!!! 

--------

On Saturday we were in the unofficial agility competition with Saaga. She was so good and ran like wind through the course. We were second and I was so pleased in Saga´s performance.

After the competition I went home and started to clean the floors. I found several bones under the bed, under the sofa, under the piano etc. Somobody here is hiding stuff. But who?

Today we had a date in the dog park. Our dear friend westie Uljas and his owner came to see us. Uljas is a gentleman and treated the girls nicely.

In the afternoon Friida and I went to visit Friida´s breeder Eija and her young dog boy from Portugal. Salomao is same age as Friida. They had very much fun playing outside. Salomao is a very nice boy.