Ei ole pienet karhut pesulla, mutta pikkumustat leikkimässä kylläkin. Eli Jepson, Freesia  ja Friida metsäretkellä, olkaa hyvä. Valon määrä on jo sen verran vähäinen, että kuvien terävyys liikekuvissa kärsii, mutta muutama kohtuullinen otos tarttui kameraan kuitenkin.

Metsä on siitä ihana paikka, että sieltä löytyy ainakin miljoona KEPPIÄ!

Välillä on pakko huilata.

Sitten voi taas riemu jatkua.

Vähänks tyytyväinen Freesia on itseensä kellistettyään velipojan !

---------

Yesterday we took Freesia, Friida and Jepson to the forest. They played there and found a million sticks to bite. The weather was beautiful and the pups had very much fun. Today was our agility club's championship competition. Saaga was last year's champion but this year we weren't so good. First track finished in disqualification but the second was a clear run.

-----------

Metsäretki tehtiin eilen ja tänään oli sitten seuran agilitymestaruuskisa. Radat olivat ihan kivat, eivät helpoimmasta päästä, mutta tehtävissä kuitenkin. Saaga teki ekalla radalla hylyn menemällä väärään putkeen. Enpä käskyttänyt tarpeeksi, vaikka tiesin, että putki on ansapaikka. Sitten koira jo kuumuikin ja alkoi suoritella omiaan. Hyppyrata oli nollarata, mutta ei mikään kaunein sellainen.  Saimmepahan kaksi ilmaista rataa kisakokemusta ja sehän on hauskaa se.

Lauhkosen Aijan kuvia Saagasta. Kiitos Aija!