Viikonloppuna juhlittiin äidin syntymäpäiviä Lappeenrannassa. Hyvät oli kekkerit. Halaus äidille vielä kerran.

Käytiin sitten Saagan kanssa Imatrallakin kisaamassa sunnuntaina. Siimeksen Pertti oli ihan tosi kivat radat tehnyt, mutta meille ei tullut mainittavampia tuloksia. Ekalla radalla tuli kaksi kieltoa. Ensimmäisen kiellon syynä oli, että olin koiran tiellä ja se ajoi hypyn ohi. Toinen kielto tuli, kun koira kyttäsi kättä, eikä mennyt kepeille. Rimoja ei Saaga yleensä pudota, mutta maneesin alusta oli todella pehmeä ja varmaan muutaman kerran petti koiran alta ponnistaessa, joten rima tuli alas. Toisella radalla Saaga ei enää rimoja tiputellut, joten oli oppinut alustan. Tältä radalta tuli hylky, kun en ottanut tarkasti koiraa haltuu käännöksessä ja se meni menojaan väärälle hypylle.

Eilen illalla oli sitten Saagan ja Friidan agitreenit. Saaga puhkui intoa.  Itsenäistä tekemistä palkattiin niin, että palkka tuli koutsilta ja minä huitelin muualla. Hyvin Saaga jo tietää, että Jarnonkin voi palkata. Hävyttömästi käy kerjäilemässä tämän tästä. Mutta tällä hetkellä omista  rajoitteista huolimatta on todella ihana treenata Saagan kanssa. Ja kohta päästään treenaamaan ulos, mikä on huippujuttu. Kasvihuone taas helisi niin uhkaavasti, kun ulkona tuuli kovaa, joten ihan kiva päästä avoimen taivaan alle, jossa ei sada lasinsiruja niskaan.

Friidan kanssa tehtiin keppejä, A:ta ja keinua ominemme. Sitten tehtiin rataa pätkissä. Radan alussa oli hyppysuora (hyppy, rengas, hyppy, hyppy, pituus, putki). Rengasta piti ensin hiukan muistutella, mutta sitten typykkä lähti ja irtosi. Minä olin kolmannen hypyn kohdalla, kun Friida jo viiletti taakseen katsomatta putkeen ja lujaa. Muutenkin se irtosi aivan ihanasti. Kivaa oli. Kolmen ja puolen tunnin agsailun jälkeen uni maittoi.