Töiden jälkeen lähdettiin kenttärälläykseen ja keppitreeniin. Viritin Friidan kujakepit todella pienille kulmille. Se hakee kepit itsenäisesti aikas hyvin niistä kulmista, joita jo ollaan treenattu. Sitten suoristin kepit alkua ja loppua lukuunottamatta. Meidän seuran kujakepit ovat suorina todella länkällään toiseen suuntaan. Teimme 3 - 4 kertaa. Hyvin alkoi, mutta jossain vaiheessa Friida ajoi jonkin välin ohi. Lopulta se oikein keskityttyään sai onnistuneen suorituksen ja siitä hyvää palkkaa. Vauhti tässä vaiheessa hiljenee, kun sen pitää keskittyä, mutta hyvältä näyttää. Josko pian pääsisimme suorilla kepeillä treenamisen alkuun ja palauttamaan vauhtia takaisin.

Kotiin tultua paistoin possunsuikaleita. Leikkelin niitä ihan pikkuisiksi palasiksi kuppiin ensin Friidaa varten. Tarkoituksena oli harjoitella noutokapulan nostamista. Tiistaisissa tokotreeneissä huomattiin, että Friidasta noutaminen ei ole ihan hirmu kivaa. Myönnän, että hätiköin noudossa ja etenin liian vauhdikkaasti. Palattiin nyt siis ihan alkuun. Noutokapula käteen ja kuonokosketuksesta heti palkka. Sitten hampaillaotosta palkka. Sitten vaatimustasoa nostettiin hiljalleen. Kapula oli lattialla ja Friida makasi sen vieressä ja mietti, mietti ja mietti. Lopulta se päätti olla olematta blondi, nousi, nosti kapulan suuhun ja toi sen minulle käteen. Ilman yhtään käskyä. Siitä seurasi oikea lihakappaleiden virta neidin ahnaaseen kitaan. Tämän jälkeen ei nostossa ja palautuksessa ollut mitään vaikeuksia, vaikka laitoin kapulaa kauemmaskin.  Jes! Tätä jatketaan taas huomenissa.

Saagan kanssa harjoiteltiin kaukokäskyä maahan-seiso-maahan. Itse istuin lattialla Saagan edessä. Liikerata on oikein hyvä, mutta ongelmana on ollut se, että Saaga melkein saman tien lysähtää maahan takaisin. Nyt löysin oikean kohdan, missä pitää palkkaa ja riittävän nopean tempon palkkaukseen, että seisomaan jääminen kannatti. Jatkamme tätäkin mahdollisesti jo huomenna.

Assi sai harjoitella myös kaukokäskyjä ja hyvin se muisti liikkeet edelleen. Lopuksi kaikkille tehtiin istu-maahan-istu-maahan-sulkeisia, ja palkkaa tuli vain nopeasta maahanmenosta. Kummasti possunliha motivoi kaikkia tähänkin. Friidakin oppi, ettei kannattanut nousta heti ylös, kun palkkaa ei herunut.

Illalla on Saagan toko-treenit kentällä. Jätetään possua sinnekin.