Oman seuran järjestämissä nimittäin. Ja Friidapa se sitten sai kisata sekä möllien että kisaavien radat. Mölliluokassa se oli ainoa maksi, joten luokkavoitto oli ylivoimainen - kahdesta hylystä ja kahdesta kiellosta huolimatta, joista puolet tuli viimeisellä esteellä, kun Friida bongasi ystävämme Eija kuvaamassa ja lähti moikkaamaan. Vaan ei pöllömmin mennyt kilpailevienkaan rata, vaikka hylky tulikin. Molemmilla radoilla sama juttu, piti kääntää putkeen, Friida jatkoi eteenpäin ja teki muun esteen. Alasmenokontaktit menivät hienosti, ylösmenoja en ehtinyt tarkkailemaan. Hypyt ovat aika korkeita, joten tämän kesän ohjelmaan otetaan hyppytekniikkatreenejä, jotta koira oppisi arvioimaan hypyn korkeuksia paremmin. Mutta Friida oli ihana !

Saagallekin tuli hylky. Se vähän karkasi puomin kontaktilta, jolloin söhin siihen malliin, että Saaga päätti mennä putkeen eikä kepeille. Muuten rata meni siltä erittäin mallikkaasti. Keppien ja putken jälkeisen hypyn onnistuin ohjaamaan surkeasti  molemmilla koirilla. Eli ei ole kovin virheistä oppiva tämä ohjaaja - valitettavasti. Mutta Saagakin oli ihana !

Tänään on ilmoitettu molemmat koiratytöt Klagiin ja Agirodun kisoihin. Lisäksi ilmoittaa pasautin Friidan Porvoon kisoihin 30.6. Eka mahdollinen päivä, milloin Friida saa kisata. Ai miten niin intona aloittamaan!

Seuraavassa sitten tämän päivän videosaalis. Eijalle kiitos kuvaamisesta! Minnalle ja Figo-portugeesille onnea maksikilpailevien voitosta! Hyvä hyvä hyvä!