Eilen oli meidän seuran järjestämä match show. Mentiin katselemaan Friidan kanssa, miten perro Paso pärjää. Vaan koiria olikin hienon sään takia ylen paljon, eikä ihan hirveästi ehditty Pason kehää ihailla. Friida, joka suhtautuu epäluuloisesti lapsiin, sai parivuotiaalta Ronja-tytöltä oikein hyvää lapsisiedätystä, sillä Ronja ei kovin paljon koiria pelkää.

Ensin paijaus Pasolle.

Friidaa kiinnostaa suuresti Ronjan pillimehu. Ronja työntää Friidaa pois.

Työntö tehoaa, sillä Friida perääntyy. Hyvä Ronja!

Paso halailee Friidaa.

Friida sen sijaan esittelee hammaskalustoa.

Paso ei masennu vaan jatkaa pomppimista.

Se sai myös leikkiä työlinjaisen Judy-cockerin kanssa. Oli vähän hauskaa!

Mölläreissä olivat myös Fiia ja Figo, jotka saivat punaisen nauhan.

Minä roudasin Friidan kotiin ja otin mukaani Saagan, jonka tokotreenit alkoivat. Saatiin paikallamakuu häiriön alla, sillä mätsärit jatkuivat täyttä häkää. Saagan paikallamakuuseen ne eivät vaikuttaneet, sillä se teki oikein tyylikkään makuun sekä istumisen.

Saija seurautti meitä taas. Sen verran Saaga kuumui, että keulimista alkoi tapahtua. Siispä tehtiin askeltreeniä. Minä astuin ulkojalalla askeleen sanoen : Sivu ja Saagan piti jäädä istumaan koiran puoleisen jalan viereen. Vasta kun jalka siirtyi, Saagakin sai siirtyä. Tätä ollaan tehty kotonakin. Kovasti Saaga yritti hommia tehdä ja oikean paikan löytää. Se oli positiivista.

Ruutu ilman palkkaa meni haeskeluksi. Nyt pitää ruveta tekemään sitä enemmän, jotta jonain päivänä päästään oikeaan suoritukseen. Jos ruudussa oli palkka, jatko oli oikein mainio.

Kaukokäskyissä seisomasta maahan meno vaatii lähikontaktin. Päätin, että otan siihen osioon oman sanan, koska liikerata on erilainen kuin istumasta maahan mennessä. Mutta seisomaan nousu alkaa jo sujua matkan päästäkin.

Jättöliikkeissä istumisessa Saaga rupesi kääntymään, kun palasin. Käänsin sen oikeaan suuntaan, tein uudestaan takakierroksen ja vielä uudestaan istumisen. Sitten se onnistui.

Tunnari jätettiin tällä kertaa väliin. Ihan hyvät treenit joka tapauksessa.