Alkuviikosta pörräsi kentällä tällaisia turjakkeita ( siis Saaga ja Assi). Sitten torstaina päästiin oikeaan bjuutiparloriin eli kasvattaja Eija ystävällisesti trimmasi typykät lyhyeen kuosiin. Kiitos Eija! Ja siitäkös vanhempi väki innostui. Ynnä Friida nuorimmaisena myös. Kun tyypit pääsevät autosta ulos, Friida ja Assi molemmat haluavat riekkua juuri Saagan kanssa - ja tästäkös sitten Saagalle tulee aika haasteellinen tilanne. Liekö ne jumit lähtöisin tästä kaksi vastaan yksi - taistosta - vai jostain ihan muusta.

Tässä saapuu koko kirppusirkus eli Assi ja Saaga hienosti trimmattuna - ja Friida muuten vain vauhdikkaana. Sirkusesitys voi alkaa.

Huh huh, olipas se pyöritysta!

Kyllä täältä pesee, jos vielä riehua haluatte.

Friida löysi kontin nurkalta maasta kaksi hyppyrimaa, ja koska se tykkää kuljetella esim. kotona  vähintään kahta puruluuta kerrallaan, kaksi rimaa oli ihan piis of kakku - ainakin vähän aikaa.

Kun Assi alkoi ajaa takaa, toinen rima tippui. Ja loppujen lopuksi ilkeä emäntä vei kaikki rimat. Vaan ei hätää - kentältä löytyi jonkun hylkäämä hiekkainen tennispallo. Siitä riitti iloa kaikille.

 

Ensin Assille - ja sitten Saagallekin.

Kumpikin yrittää kahmaista heitetyn pallon - joka on jäänyt koirien taakse.

Hauskaa oli, vaikka Friida pallon veikin.

Sää oli oikein suosiollinen. Iltapäivemmällä käytiin vielä Friidan kanssa treenamassa oikein rataa seuranamme Hannele ja bouvier Kiira. Hyvät oli treenit, vaikka Friida ei aina oikein keskittynytkään. Kun lähdimme ennen saunaa porukalla pissalenkille, saimme auringon sijasta niskaamme ensin rankkasadetta, sitten RAKEITA  - jolloin Friida hakeutui puskan alle piiloon, viisas koira - ja sitten taas sadetta. Kaiken kruunuksi ohi ajava auto loiskautti kuravettä minun päälleni. Todella täydellinen viikon lopetus. Sauna maistui tämän kaiken jälkeen oikein hyvältä.

Huomenna suunnataan Johannan ja Ricon seurassa Helsinkiin Purina-Areenalle agilitykisoihin. Friidalla on tiedossa kaksi ykkösluokan kisaa.