Saagan mahalörö meni ohi ja nyt meillä on niin onnellisia koiria joka ruokailulla - paitsi ehkä Assi, joka käy jälkinuolemassa Saagan ja Friidan kupit ruokailun jälkeen katkerana. Kasvissössöt ja broilerijaukkarit menevät kuin parhaana gourmetina koirien kitaan. Suorastaan ilo antaa ruokaa, vaikkeivät nuo ikinä ole ruokakupin ääressä nirsoilleet.  Varastot hupenevat pakkasesta kovaa vauhtia, joten täytyy pian hankkia täytettä. Onneksi Kennelrehu on lähellä. Sinne suuntaan seuraavaksi ostamaan lihoja ja kasvissössöjä. Ja merilevää ja valkosipulirouhetta ja muuta mukavaa.

Kotkan Koiraystäväin Seuran suururakka, oma halli, alkaa olla voiton puolella. Ja ihan kreivin aikaan, sillä viikonloppuna halli otetaan ekaa kertaa käyttöön viikonlopun agilitykisoissa. Lämpimät sisätilat ovat vielä kesken, mutta kun nekin tulevat valmiiksi, kyllä meidän kelpaa. Halli itsessään ei ole lämmitetty, mutta seinälevyt ovat aika paksut ja suojaavathan ne tuulelta ja viimalta. Halli on myös tosi iso, joten sinne mahtuu pitämään kahden ryhmän  treenit rinnakkain illan aikana. Ensi viikolla alkaa sisätreenikausi sekä tokossa että agissa. Jes! Äsken saavuin esteiden roudaustalkoista. Hienolta näytti.

Viikonloppuna kisaavat Saaga ja Friida, kun ei tuolla jälkimmäisellä vieläkään ole juoksut alkaneet. Ihan kiva pitkästä aikaa taas päästä senkin kanssa kisailemaan. Lisäksi teen bouvier Atan kanssa yhden agilityradan. Saas nähdä, pysyykö radalla loppuun asti vai tuleeko äitiä ikävä. Toivotaan parasta !