Saagalandiassa on ollut hajaannuksen tila johtuen siitä, että koirien emäntä on hurvitellut Italian helteissä. Tulipahan nähtyä vilahdus Roomaa ja Pompeijia vähän enemmän. Pompeiji oli vaikuttava paikka ja hauska piirre olivat kulkukoirat, jotka muinaismuistorakennusten sisällä estoitta pitivät siestaa kuumana päivänä. Ne eivät välittäneet pätkääkään turistien ohikulkevista jonoista. Eikä kukaan ajanut niitä pois.

1653536.jpg

Omat koirat oli jaettu riipin raapin pitkin ystävien huusholleja ja kaikilla oli mennyt oikein hienosti. Saagan mukana meni sattuneesta syystä hoitopaikkaan myös metallihäkki, joten mitään korjauslaskuja ei tarvinnut kysellä koiraa hakiessa.

Sydämellinen kiitos siis kaikille varaemoille ja -isännille eli

Minnalle, Fiialle, Ferrikselle ja Figolle, Hannalle, Jukalle ja Uljakselle sekä Ellalle, Alinalle, Eepalle ja Ismolle.

Paljon kiitoksia mainiosta matkaseurasta Onnille, Pietarille ja Marjalle!

---------------------

Lähdettiin illalla kylmiltään Saagan kanssa tokotreeniin. Kontakti oli tallella, mutta ohjaajalla oli sen verran tahmainen aivojen juoksu unenpuutteen vuoksi, että jo liikkeestä oikealle kääntyminen tuotti suuria ongelmia. Koira rukka! Saaga makasi yli kahden minuutin paikallamakuun ilman välipalkkaa, vaikka muita lähistöltä nousi istumaan. Kerran vähän rykäisin, kun pää rupesi pyörimään eri suuntiin.Vaikka vielä yhteistyömme onkin vaiheessa, uskallan jopa harkita, että menisin piirimestaruuskisojen alokasluokkaan Saagan kanssa. Katsotaan. Se edellyttää kyllä ahkeraa treenaamista.

Hanna lähetti kuvan nuoresta parista. Ne on kyllä huippupari, Saaga ja Uljas nimittäin. Saagan nuttura on kuvassa sortumaisillaan.

1654582.jpg