Kerrospukeutuminen on kunniassa, kun aamulenkkiä tallustellaan, päivälenkistä puhumattakaan. Elsa oikein halukkaasti ottaa manttelin ylleen ulos lähtiessä. Vaan ei pakkanen ainakaan vielä niin kova ole, etteikö sitä tarkenisi. Ja mikä upeinta, aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa. Siinä vaiheessa, kun käytiin vähän juoksentelemassa, kyseinen valoilmiö oli laskusuunnassa ja taas tuli vain sinisen hämärän kuvia.

Sinnikkäästi meikäläinen jaksaa kameran kanssa yrittää, sinisyydestä huolimatta.

Tänään oli juhlallinen hetki. Mentiin puolentoista kuukauden jälkeen agilitytreeneihin Saagan kanssa. Jos emäntä oli into piukalla ja jännitys päällä, kestääkö polvi, niin kyllä oli Saagakin täpinässä. Se paineli rataa ja lujaa. Se teki mahtavat keinun ja A;n kontaktit ja oli kuulolla muutenkin aivan loistavasti. Naama oli leveässä hymyssä niin sillä kuin emännälläkin. Jalka kesti kuin kestikin eikä kipeytynyt. Kotona vielä poljin kuntopyörälläkin. Jalasta johtuva seurannaisvaiva, selkäsärky, kyllä iski, mutta lääkityksellä sitä kotona hoidettiin ja pitkällä tähtäimellä jumppaa myös sille osastolle on luvassa.

Agility on aivan ihanaa!
----------

The snow storms have changed into the frost and cold. We even saw the sun shining  today. And what is the best thing? I went to the agility training with Saaga after a month and a half break. It was so nice and my knee didn't hurt at all. I am very happy!