Tänään oli vihdoin se päivä piiiitkän tauon jälkeen, jolloin päästiin omiin agiliitotreeneihin. Jotka meinasivat heti mennä mönkään, sillä kasvihuoneen katosta oli tullut useita laseja alas ja hiekassa oli kiitettävä määrä lasinsirpaleita. No, ponteva porukkamme siivosi hiki päässä,haravoi ja lapioi - ja lopulta uskaltauduimme radallekin. Saaga hyppeli mediesteitä. Voi että se nautti! Se kiisi järkyttävää vauhtia eteenpäin, teki vapaavalintaisen A:n saadakseen targetilta namin ynnä muita vapaavalintaisia, mutta vauhtia ja nautintoa me lähdimme hakemaankin. Kepit tehtiin pari kertaa aika haipakkaa kiihtyvällä vauhdilla. Minä kipeine polvineni tipuin ohjauksessani välillä aivan armottomasti kyydistä, mutta so what! Hieno agilitykoira on taas hiljalleen kisakuntoutumassa! Ihanaa!

Kotona tyyppi makasi tyytyväisenä tänään ostetulla petillä.

Ostin kaksi tällaista hemaisevan vihreää säkkituolia ihan koiria varten. Assi kävi tuolin päällä, kun käskettiin, mutta lähti kiireesti pois, kun vain annettiin mahdollisuus. Saaga sen sijaan ihan selvästi nautti pehmoisella tuolilla köllimisestä. Ja toinen on sitten pikku Friidalle - valvotusti, sillä sieluni silmin näen, miten miljoonat pienet styroxpallot vyöryvät pitkin huushollia, kun neiti innostuu muotoilemaan petiä.

On Friidalle jotain muutakin hommattu:

Koska pakkaset näyttävät jatkuvan, on Friidalle ostettu vauvatakki. Pupuja ja silleen. Toivottavasti se ei huku siihen.

-----------------

We were today in the agilty trainig after a very long pause. It was so nice. Saaga enjoyed very much and ran like a cheetah. I was not so fast, but most important thing was, that Saaga had fun.
When we came home. she lied down on a new green bed. I bought today two of these beds. Friida gets the other one. And Friida got also a baby coat, because the weather is going to be cold for some time. Isn`t the coat sweet?