Minusta kaikenlaiset laitteet ovat mukavia. Mutta välillä tökkii niin perusteellisesti.

YouTubeen tokovideoni ei koskaan suvainnut mennä, vaikka oli sallitun kokoinen ja tein ihan samalla lailla kuin muidenkin videoiden kanssa.

Entäs sitten tämä digiboksipäivitys. Kaiken piti olla niin helppoa ja laitteita tutkaillessani kaikki oli yksinkertaisen näköistä, mutta ei. Toinen boksi päivityksen jälkeen ei suostunut yhteistoimintaa kaukosäätimen kanssa. Sitten laite alkoi kadottaa kanavia. Loppujen lopuksi kun taas tein kaiken uudestaan ihan samalla tavalla kuin ennenkin, kaikki kanavat olivat paikoillaan ja kaukosäädin pelitti. Sitten päivitin toista boksia. Laite on vielä yksinkertaisempi, joten luulin pääseväni helpolla. Tämä rumba kesti monta päivää. Loppujen lopuksi palautin tehdasasetukset (ehkä onnistuinkin, vaikkei laite sitä kertonut) ja päivitin taas. Yhtään kanavaa ei löytynyt. Suljin koko toosan. Kun laitoin virran takaisin, kas - kaikki kanavat olivat paikoillaan. Mistä ne tulivat, eivät kertoneet, mutta siellä olivat. Toivottavasti ei pitkään aikaan pidä päivittää mitään.

Äsken aloin tulostaa yhden laitteen levykkeellä olevaa 38-sivuista manuaalia. Kun paperitukkeumia tuli jossain vaiheessa, keskeytin tulostuksen, poistin homman tulostimelta ja katkaisin virrat. Sitten päätin tulostaa vielä tulostamattomat sivut. Kas, laite ilman eri käskyä päätti aloittaa tulostamisen aivan alusta ennenkuin ehdin mitään haluamiani sivunumeroita tarjota. Yritin keskeyttää tulostuksen. Kone vain syyti sivuja eikä suostunut lopettamaan, vaikka tulostimen kohdalla luki: Tulostus keskeytetty. Ehkä tulostin ei osaa lukea. Nyt on sitten monta sivua tuplasti tehtynä.

Olikohan tässä mukana perjantain ja kolmannentoista päivän epäonnea?

Eläköön tekniikka!

----------------------------------

Koirilla oli tänään ihanaa. Aurinkoisessa säässä sai riehua pitkään ulkona ja kotiin tullessa saivat kaikki herkulliset naudan niskaluun palat (suoraan Prisman pakkasesta). Saagalle muuten eka kerta tällaista herkkua. Toivottavasti mahat kestävät.