Tänään oli Friidalla puuhakasta. Ensin se pääsi Elsan mukaan eläinlääkäriin, sillä halusin punnita Friidan siellä. Neiti painaa nykyään 17 kiloa eikä ole mikään paksukainen. Samalla matkalla käytiin vähän agilitykentällä tekemässä kahden keppivälin hakua targetlaitteen kanssa. Hienosti Friida haki vaikeastakin kulmasta, kun huomasi, että ilman välistä menoa ei mitään heru. Vaikeammaksi osoittautui lähettäminen keppien oikealta puolelta suoraan väliin. Huomenna taas jatketaan pieni tuokio tätä.

Kotiin tultua Friida joutui pesupaljuun. Sekös oli haljua. Se joutui valuttelemaan yksin kylppärissä. Ovi oli auki, kompostikehikko oviaukossa ja kaverit näkysällä eteisen puolella. Kerran Friida tuli ulos, mutta kun napakalla otteella joutui takaisin, ymmärsi olla yrittämättä uudestaan. Sitten kuivateltiin. Friidan villahousut ja kuonokarvat olivat tosi pitkät.

Tukka silmillä ja parta rinnuksilla.

Ei erota, mihin villahousut loppuvat ja mistä häntätupsu alkaa. Oli korkea aika päästä trimmaukseen.

Vaan kun astuttiin trimmauksesta ulos, niin jopa oli hihnassa sorjasäärinen ja söpökuonoinen tyttökoira, jonka jo tunnisti portugeesiksi.

Palkaksi sai sitten leikkiä Glamourin ja Jepen kanssa hetken.

 

Eivätkä pojat kantaneet kaunaa, vaikka Friida söi niiden ruoat odotellessaan trimmausvuoroaan.

Glamour ja Jeppe ovat kivoja poikia.

-----------

Friida has been trimmed today. Now you can see her muzzle and her legs properly. After the trimming she played for a while with Glamour and Jeppe.