Saaga-rukka ei tänäänkään vielä saanut levätä vaan raaka emäntä raahasi sen agilitytreeneihin keskelle pimeyttä ja räntäsadetta. No, ei typykkä huonoa tykännyt. Tänään treenattiin tekniikkaa.

:

Putki oli kaarella ja molempien päiden kohdalla hypyt, jotka johtivat suoraan putken päihin. Koira lähetettiin putkeen ja kun se tuli ulos, heitettiin se vartalo putkelle päin kääntyneenä vastakkaisella kädellä hypyn yli, otettiin koiran puoleisella kädellä vastaan ja suunnattiin samalla kohti putkea, jonne koiran lähetys. Vientityyli - oliko se nimeltään Backlap vaimikäseoli - teki koiran käännöksen todella tiiviiksi ja lyhyeksi. Tätä tehtiin monta kierrosta ja Saaga oppi lähtemään yhä kauempaa lähetettynä molemmista suunnista. Tosi hyvä tekniikka nopeisiin käännöksiin.

Toisella viiden hypyn radalla käytettiin äskeistä hyväksi hypylle 2 vietäessä. Lisäksi tehtiin se päälleajo, eli lähetettiin koira editse oikeallla kädellä heittäen hypylle neljä, jatkettiin matkaa hypyn ohi ja käännettiin vasemmalla kädellä koira seuraavalle hypylle. Kunhan vain sain omat liikeradat kuntoon, meno oli rauhallista ja hypyt käännöksineen tosi tiiviitä. Hiukan Saagalla lopussa oli puhti pois, mutta silti se teki tosi nätisti. Hyvä tyttö!

Tämä oli Saagan tämän viikon ainoa treeni ennen lauantain Riihimäen kisoja. Nyt se saa huilata. Sen se on ansainnut.

Ei tullut hankia tänään, ei, mutta huomenna laitetaan auton alle talvirenkaat, eikä vaihdeta takaisin, vaikka mikä helleaalto vielä ennen joulua iskisi.