Saaga, joka ei pentuja hoitaessaan tuntenut mitään kiinnostusta niiden leikittämiseen, on löytänyt sisäisen leikkitätinsä ja touhuaa pennun kanssa ahkerasti. Assi on mustis, sillä se haluaisi leikkiä Saagan kanssa. Saaga yrittää sitten olla molempien kaveri ja leikkiä molempien kanssa. Rankkaa!

Tässä videota elävästä elämästä:

 

 

Yö meni hyvin. Illalla Friida meni sängyn alle nukkumaan. Kello neljä se nousi sängyn laitaa vasten piippaamaan ja otin sen viekkuun loppuyöksi. Se nukkui sängyssä tosi onnellisena.

Kun aamulla lähdin -23 asteen pakkasessa isojen koirien kanssa lenkille, laitoin Friidalle keittiöön ruokakupin. Se jäi sinne syömään, kun me suuntasimme pakkaseen. Kotiportilla kaaduin pyrstölleni jäisellä tiellä ja nyt on häntäluu aivan järkyttävän kipeä. Pitäisi ostaa ne nastalenkkarit. Liukuesteetkin on jossain päin huushollia, mutta enpä ole älynnyt niitä kaivaa esille. Nyt kaduttaa.

Kun Friida piippasi pissahätää, vein sen hetkeksi pihalle. Ei sitä ulkoelämä sinänsä pelottanut, mutta kylmähän pienelle tuli saman tien, joten kannoin sen kotiin. Ei tuollaiset pakkaset ole vauvoja varten.

Ai niin, Friida on aamulla punnittu ja neiti painoi 3,9 kiloa.

--------------------

Saaga loves to play with her daughter. Assi is jealous, because she wants to play with Saaga too.
The first night in a new home went quite well. Friida slept under the bed and at 4 am. she stood by the bed, made little noise and I took her to sleep in my bed. She was so happy  and slept the rest of the nigh sound asleep.