Maaliskuun viimeinen viikko pyörähti käyntiin. Kevät tulee kohisten. En vastusta, vaikka nyt sitten taas koirat tuovat mukanaan kuraa kotiin asti ja auto on iljettävä ilmestys. Kesäajan tulokaan ei hyydyttänyt aamulla, kun oli kuitenkin sangen valoisaa.

Tänään taas tokoiltiin. Pienet omat treenit päivemmällä ja Krissen kanssa illan suussa. Päivällä tehtiin Assin kanssa liikkeestä pysäytyksiä. Se seisahtui kuin seinään. Kaksi kertaa!!! Ja kun käskin taas tulemaan, mäjähti saman tien maahan into piukalla. Mutta se lähti tulemaan, kun käskytin uudestaan ja mäjähti uudestaan maahan, kun sai käskyn. Viretila oli huippuinnostunut - myös minulla.

Saagan kanssa tehtiin jättöjä, jotka sujuivat mallikkaasti. Yritin myös liikkeestä pysätyttämistä, mutta hohhoijaa, eihän se ossoo, kun ei olla yhtään opeteltu vielä. Olen kallistumassa siihen, että Saaga ei mene 18.4. toko-kisoihin, vaan treenataan ihan rauhassa. Ehkä mennään sittenkin alo-kisoihin vielä. Katsotaan.

Elsa sai noutaa palloa. Se on myös kehittänyt ihan oman liikkeen. Se tekee pienen juoksukierroksen ja tulee luokse saadakseen namin. Sitten se tekee taas juoksukierroksen - ja taas saa namin. Se oikein katsoo, että huomaanko minä, kun se lähtee kiekalleen. Olisihan ihan hirveää juosta ilman palkkaa.

Iltatreeneissä tehtiin ruutua. Assi menee reippaasti targetille, mutta kun huudan:Paikka, se ottaa pari askelta. Se kävi kyllä maahan ja pysyi ruudun sisälläkin,mutta tuo askeljuttu on vähän huono homma. Pitää kai lähteä rivakasti kohti ruutua liikkumaan, jotta se toimisi mahdollisesti pakotteena paremmalle paikallapysymiselle.

Luoksetulo olikin sitten paljon löysempi kuin päivällä. Huokaus!

Tunnarin Assi teki omalla vahvasti hajustetulla kapulalla hyvin, mutta vähän aikaa kädessä ollutta kapulaa se ei jaksanut etsiä vaan vaihtoi haistelun noudoksi ja kuljetteli arpomalla kapuloita minulle. Otettiin lopuksi omalla kapulalla ja saatiin onnistunut suoritus. Saahan nähdä, kuinka kisassa käy.

Huomenna omat treenit maneesilla. Taidetaan tehdä vain tokoa.

------------------------------

Ai niin, aivan unohtui! Saaga ja me muut lähetämme suuret onnittelut Gilda-äidille ja ylpeälle kotiväelle, sillä Gildasta on viikonloppuna tullut Kansainvälinen Muotovalio. Hyvä äippä! Onnea myös Rosa-siskolle, joka sai Luxemburgin juniorivoittaja-tittelin. Me jatkamme täällä nenän grillaamista, jotta blondsukallakin olisi jotain mahiksia kehässä.