On niin hienoa, että Assinkin raakaravinnon syönti on alkanut loistavasti. Se on tällä hetkellä oikein hyvässä painossa ja kunnossa. Se painelee hangessa ja juoksee innoissaan.  Arthroflexia annan joka aamun ravintolisänä kaikille, myös Assille. Josko tämä ruoka olisi hyväksi myös Assin nivelille. Mielenkiintoista kuulla,  onko mitään vaikutusta jumeihin, kun Saija hierooo Assin ensi viikolla. Vaikka todennäköisesti ei ruoka tuohon asiaan taida vaikuttaa .

Eilen oli Saagan toko-treenit.  Tehtiin ensin neljän minuutin piilopaikallamakuu, joka meni Saagalla aivan superisti. Se oli hyvin tyyni ja rauhallinen koko makuun ajan. Vaan kun lähdimme seuraavaan hommaan eli tunnariin - ja päästiin siihen ekana, kierrokset nousivat nollasta sataan alta aikayksikön. Eli kun käskin Saagan etsiä kapulan, se maisteli suunnilleen kaikkia ja toi väärän. Kun minä en sanonut mitään - eikä Saijakaan - se tuli hiukan aikaa minua tuijoteltuaan sivulle. Minä en edelleenkään sanonut mitään. Saija vähän vinkkasi maassa olevien kapuloiden suuntaan. Saaga palasi kapuloille. Nyt oli parempi asenne, joskin paria se maisteli edelleen, mutta asenne oli toisenlainen - ja lopulta löysi oikean ja toi sen minulle. Arggggghhhh! On niin vaikea liike silloin, kun koira on kierroksissa!

Muut tekivät tunnarin ja sillä aikaa me tehtiin ruutua. Itse asiassa aika kivasti. Sitten tehtiin ohjattu seuraaminen. Saaga teki aivan megamageen seuraamisen. Minä sain ohjeita omaan liikkumiseeni, mutta koira oli SUPER! Ihanaa!  Tehtiin sitten ominemme hyppynoutoa, joka kuumentamalla oli oikein hyvä. Metskunouto tapahtui ravipalautuksella. Luoksetulon pysätys oli löysälaukkainen, mutta ok. Kaukokäskyjä treenattiin ja ne olivat melko lähietäisyydeltä aika jees. Liikkestä istuminen meni oikein hyvin. Vaikka vaiheessa edellen ollaan, aletaan lähentyä kisakuntoa. Kaukokäskyt vaativat etäisyyden pidentymistä ja tunnari runsasta treeniä, mutta muuten voisin jo vaikka uskaltaakin. Josko kesällä, josko kesällä???