Laitetaan nyt näyttelykertomus erikseen ja sitten vasta muuta.

Eli aikaisin lauantaiaamuna matkasimme Kouvolaan Friidan kanssa ensimmäiseen viralliseen näyttelyymme, joskin edelleen pentuluokkaan - onneksi. Pätkääkään ei oltu treenattu näyttelykäytöstä tai juoksemista sitten match shown ja sen kyllä huomasi. Vaan ei velipoika Jeppekään ihan tyynenrauhallinen esiintyjä ollut.

Jepen hyppypomppuloikka näyttelyyn pääsyn kunniaksi

Veli Franklin käyttäytyi näistä kolmesta kaikkein asiallisimmin. Sen jalat pysyivät tantereessa koko ajan.

Veljekset kisasivat paras urospentu-kisassa kahdestaan. Franklin tässä -

- ja Jeppe tässä. Kyllä sekin osasi kulkea hienosti, kun suurimmat höyryt sai päästettyä.

Poikakisan voitti sitten Jeppe, mutta molemmat saivat kunniapalkinnon. Hienoa, pojat!

Neiti Friida esitti kehän kiertämisen aikana useita eri hyppyversioita ja sitten höyryveturikiskontaa. Säällistä ravaamista eri juuri nähty, vaikka tuomari kierrätti meitä usean kierroksen.

Vähän Friida yritti tuomaria vokotella...

- pusu nenälle ja silleen. Liekö pusulla ollut tehoa, sillä Friidakin sai KP:n ja oli paras - ja ainoa - narttupentu.

Jeppe oli ansaitusti rop-pentu.

Rico-eno meinasi häkin päällä ihan pitkästyä omaa vuoroaan odotellessa. Mutta kehässä se meni hienosti ja oli paras uros.

Helmi-mummolla oli sitten jo useita kilpakumppaneita, mutta niin kävi, että veteraani voitti ja siitäkös Helmillä on nenä pystyssä. Helmi siis paras narttu ja paras veteraani.

Nuori ja vetreä Rico oli sitten lopulta monen monen juostun kierroksen jälkeen rotunsa paras ja Helmi VSP. Kouvolassa ei isossa kehässä ollut sukseeta, mutta Heinolan näyttelyssä seuraavana päivän Rico oli kasiryhmän toiseksi kaunein - ja Cätlin-sisko ROP-pentu.

On meillä kaunista sukua!

--------

On Saturday we were in Kouvola show with Friida. She was BOS-puppy and brother Jeppe was BOB-puppy. Both of them and brother Franklin too got honor prices. Grand mother Helmi was best bitch and the best veteran and uncle Rico was the best of breed. Great success for all realtives. Friida behaved quite badly when we were running round  but the judge was gentle, because Friida kissed hm .