Tämä ja huominen päivä sujuvat agilityn hyppyseminaarin merkeissä Kouvolassa. Ulla Kaukonen toimii kouluttajana. Olisi ollut kiva mennä Saagan kanssa treenaamaan, mutta sattuneesta syystä nyt ei treenailla. Onneksi kurssille otettiin myös kuunteluoppilaita. Videokamera on ollut ahkerassa käytössä, joskin akku tyhjentyy alta aikayksikön kylmässä hallissa. Mutta päivän pääharjoitteita sain kuvattua ja sehän on tärkeintä. Treenaamassa oli myös portugeesi Puuma.

Terveiset vain Hannele-kasvattajalle, että vaikka Puumalla on vielä oppimista kropan käytössä, hyvältä meno näytti ja poika oli ihan intona. Hyvä uusi koti on sille selvästi löytynyt.  Minä tietysti kuvasin Puuman menoa, kun se vielä on noin sopivan värinenkin .

Jos Saagalle tulee pentuja, aloitamme niiden jälkeen keväällä treenaamisen hyppyharjoituksilla. Saagalla ei ole ihan paras mahdollinen hyppytekniikka, joten harjoitella kannattaa. Ja jos pikkuinen pentu on talossa, senkin harjoitteluun saadaan ohjeita huomenna teoriaosuudessa. Ilmoitin jo Homeetan Marialle, että kevään pentukurssille saattaa olla yksi asiakas lisää. Mutta katsotaan nyt ensin se ultra.

Huomiselle päivälle varaan kyllä hurjan paljon enemmän vällyjä kuin tänään. Kerkesi meinaan aikalailla paleltua. Videokamera on jo uudessa latingissa. Mielenkiintoista nähdä, mitä oppia huomenna saadaan. Hyppääminen on taitolaji sekin.