Tänään oli Saagan hammaskiven poisto. Aamulla ei saanut antaa ruokaa nukutuksen takia, ja vähän oli pimu ihmeissään, kun keittiön portin takaa piti katsoa muiden ateriointia. Lähtiessä en antanut kenellekään keksiä, minkä takia koko lauma oli eteisessä elävänä jättisuurena kysymysmerkkinä. Siis HÄH! Haloo, keksiä kaivattais - muttei herunut.

Saaga sai ensin rauhoitteen ja sitten testattiin, riittääkö se. Hammaskivipora piti niin pahaa pörinää, että Saaga alkoi  nykiä. Siispä tuikku nukutusainetta peliin - ja homma sujui. Minä häärin korvapuolella nyppien korvakarvoja lainaksi saaduilla pikku pihdeillä. Korva oli parantunut hyvin, mutta vielä loppuviikko lorotellaan korvaan lääkitystä. Ja varalta toiseenkin korvaan, kun sekin tuli samalla nypittyä. Sillä aikaa kun Saaga heräili, Marika-tohtori tutkaili Friidan vasemman yläkulmurin tilannetta. Vanha ja uusi kasvavat vierekkäin ja minusta vanha hammas on aika tiukassa. Mutta kuulemma ei huolta. Hammas heiluu jo, joten eiköhän se siitä. Jos ei viikon sisään lähde, sitten poistetaan. Nyt vain pitää jatkaa ankarasti hampaan heiluttamista. Friida tuli punnittua ja tänään paino oli tasan 14 kiloa. Niin se tyttö vain koko ajan kasvaa.

Kotona potilas oli vielä aika uupunut, joten se jatkoi uniaan eteisen lattialla - ja jatkaa yhä. Nyt on hienot valkoiset hampaat, joilla hymyillä kuvaajalle, kunhan jaksaa.

----------

Saaga's tartar was removed today. When she was under anestetics and the vet cleaned her teeth, I cleaned her ears from hair. Her ear is now well, but I put medicine in it for a few days more. The vet looked Friida's upper teeth if the old one should be taken off, but in her opinion the tooth will loose by itself. We'll wait and hope for the best. At home Saaga was like she had been heavily drinking. She was so tired and wanted only to sleep.