Uusi vuosi on alkanut. Vietimme sitä yhdessä

Minni-mäyräkoiran ja emäntänsä kanssa. Saimme tuliaisiksi näin suloisen kukkakimpun.

Ihana!

Minnia pikkuisen hermostuttavat uuden vuoden paukut, joskin täytyy sanoa, että näillä kulmilla noudatettiin kiitettävästi annettuja aikarajoituksia. Friida osoittautui paukkupelottomaksi tyypiksi, eikä ollut moksiskaan paukahduksista. Koska muutkaan koirat eivät paukuista piittaa,ei tässä taloudessa siis uusi vuosi tuota ahdistusta. Hieno homma!

Kun yöllä tuli valvottua pitkään, oli aamulla hiukkasen ryytynyt olo. Herätyskello soi kymmeneltä, sillä olin menossa treenaamaan keinua ja keppejä Friidan kanssa. Friida sai treenata keinulla, jonka pystyy säätämään matalaksi. Teimme useita toistoja matalalla, ja  vaikka keinuminen ja paukahdus vähän jänskättivätkin, saatiin ihan hyvä treeni aikaan. Lisäksi harjoittelimme keppejä niin, että toisen puolen verkot olivat viimeistä lukuun ottamatta pois ja keskellä oli verkoton aukko. Pikkuisen Friida hidasti aukon kohdalla ja välillä ajoi ohikin, mutta saatiin onnistuneitakin suorituksia. Tällä hetkellä minun pitää kulkea vierellä käskyttämässä. Friida meinasi ruveta tuijottelemaan minua, mutta kun keppien lopussa aloin heittää Frolicia maahan, niin sen katse suuntautui taas eteenpäin, niinkuin halusinkin. Yhtä hyvä palkka on myös pallo, joskin voi kuumuttaa liikaa harjoitusvaiheessa.

Sitten käytiin kentällä juoksemassa Saagan ja Friidan kanssa.

Mutta sitten Saaga rupesi lumesta kaivelmaan koirankakkaa ja SYÖMÄÄN - yök yök yök - sitä, ja pistin sen autoon, kun ei totellut irti-käskyä. Saaga oli superhyvä pentukakkojen siivooja vuosi sitten ja sen jälkeen myös koirankakka näkyy maistuvan. Iso yök!

Iltapäivällä lähdin katsomaan Windyn pentuja, jotka ovat jo neljä viikkoa vanhoja ja aivan hurmaavia tapauksia kaikki.

Pennut ovat siirtyneet alakertaan olohuoneen aitaukseen, sillä ne karkasivat pentulaatikosta. Kiinteää ruokaa ne saavat myös, vaikka toki Windy niitä vielä imettääkin. Lisäksi se kovasti leikkii pentujen kanssa. Tosi hyvä äiti siis edelleen!

Pikkupoika on saavuttanut kaikki muut koossa ja painossa. Kaikki ovat hiukan yli kilon painoisia lapsukaisia tätä nykyä.

Pikkuiset ovat jo  kovia leikkimään.

Otettiin yksilöposeerauksia.

Leveäkauluspoika tässä

Sitten leveäpiirtopoika.

Sitten merletyttö, jonka silmät edelleen ovat ruskean näköiset.

Ja lopuksi pikkupoika, joka siis ei enää ole pikkupoika.

Sitten taas leikitään. Hampaita on kiva kokeilla vaikka velipojan koipeen.

Uni maittaa leikin jälkeen.

Nyt sitten on niin ryytynyt olo, että uni tekisi itsellekin hyvää. Parin tunnin päästä onneksi pääsee nukkumaan. Ah!

-----------

We had friends visiting in the New Year´s Eve and one of the was Minni the dachshund, smallest size. I was a little worried how Friida would react to the fire works, but she didn´t mind the noise at all. I was very glad. The older dogs don´t mind either and it would have been difficult if the youngest was afraid of the explosition sounds.  Minni was a bit scared. I got a beautiful flower bucket as a gift. We had a very good time.

Today I was training agility with Friida. After that I went to see Windy´s four weeks old puppies. They are so so cute and in a very playful age. See yourself from the photos.

Have a very good new year!