Hannes Lohen tutkimusporukalta meinaan. Olin maininnut Elsan tiedoissa, että Elsalta synnynäisesti puuttuu yksi hammas. Nyt tutkitaan hammaslääketieteellisen laitoksen kanssa yhdessä koirien genetiikkaa hammaspuutosten osalta. Tutkimus hyödyttää myös ihmisiä, koska genetiikka koirilla ja ihmisillä on samankaltainen tässä asiassa, kertoi saatekirje. Haluttiin tietää, mikä hammas puuttuu ja vielä toivottiin mahdollisesti kuvaa hampaista.

No, meikäläinen teki työtä käskettyä. Kamera viriteltiin. Pahaa-aavistamaton uhri makasi reporankana sängyllä päivälenkin jälkeen. Yhtäkkiä joku tarrautui huuleen kiinni. Elsa loi the Katseen, mutta kiltti kun on, antoi emännän vääntää leukapieliään ja levittää huulia toisella kädellä ja sohottaa kameralla toisella. Tässä tämä kuvaamisen mestarinäyte nimeltään Elsan hammaspuutos. Eli kulmurin jälkeen on yksi hammas ja sitten aukko.

2016602.jpg

Kaikkea ne tutkii. Mutta hyvä vain kun tutkivat. Toivotaan, että mahdollisimman moni koiruus on lahjoittanut verinäytteen tieteen hyväksi.