Aloitetaan kuitenkin niistä eilisistä kuvista.

Saatiin Franklinin emännän kanssa autot sattumalta vierekkäin - ja mikä parasta - aivan kehän viereen. Autojen takana oli pikkuinen kentänpätkä, jossa treenasimme näyttelyhihnassa kävelemistä ja poseeraamista. Tässä Franklin patsastelee.

Treeneistä oli hyötyä, sillä tuomarimme tykkäsi meistä ja saimme molemmat suuresti himoitsemamme sertit.

Franklin ruusukkeineen

Friida ruusukkeineen

Sitten molemmat kakarat vierekkäin. Oli sisaruksilla hyvä päivä!

Tänään kisattiin Saagan kanssa piirimestaruuskisoissa. Mika Moilanen oli laatinut aika kinkkiset radat. Ensimmäinen rata alkoi vauhtisuoralla hyppy-rengas-puomi - hyppy. Minä jätin Saagan tavoitteena päästä puomille näyttämään ylösmenoa. No, tyyppi alkoi hiippailemaan lähdössä eli karkasi. Ehdin kyllä näyttää ylösmenon, mutta tuomarin käsi nousi. Ja niin nousi alasmenollakin.  Hypyn jälkeen piti palata 180 astetta takaisin päin, vaan Saaga sujahtikin putkeen eli hylky tuli. Sen jälkeen Saaga tekikin oikein mukavaa rataa loppuun asti.  Tietenkin! Totta kai! Makseille tuli radalta vain yksi nollatulos, kun medeillä tuli toista kymmentä. Eli rata oli kyllä enemmän pienille kuin suurille soveltuva. Se näkyi myös ajoissa.

Hyppyradan alku oli aivan kamala. Hylky toisensa jälkeen pasahti koirakoille kokoluokasta riippumatta. Minä sähelsin alkukuvioissa ja aikaa tärvääntyi, mutta selvittiin yhden riman putoamisella. Kun alkuhaasteista oli selvitty, oli loppurata vauhdikas. Jäin putkella jälkeen, kun koira eteni jo pituudelle ja hypylle. Hypyn jälkeen piti kääntyä jyrkästi renkaalle ja hypyn edessä häämötti pussi. Päästin infernaalisen karjahduksen, joka pysäytti Saagan lähes kokonaan ja se tuijotti ihmeissään, kun pingoin sitä ohjaamaan. Eipä tullut kieltoa, mutta aikaa meni tuohonkin, joten tuloksena pari sekuntia yliaikaa ja se vitonen. Hohhoijaa! Tulipa koettua nämäkin radat. Seuran joukkueet kuulemma pärjäsivät hienosti, medien joukkue (jossa Windykin oli) voitti piirimestaruuskultaa ja minit ja maksit hopeaa. Hyvä meidän seura!

Elsa olisi tänään täyttänyt 14 vuotta. Lähdöstä on viisi kuukautta ja ikävä on edelleen suuri. Kun otettiin viime vuonna kolmetoistavuotispotrettia, oli jäljellä kahdeksasta vielä viisi. Vuoden aikana on sateenkaarisillalle siirtynyt heistä kolme: Fanny, Elsa ja Edu. Eli onnea siis

Priki

ja

Evi