Ollaan tällä viikolla saatu alkuun ylösmenokontaktitreenit kentällä. Aluksi laitoin kehikon puomin ylösmenolle, mutta tulin treenin jälkeen siihen tulokseen, että palkkaus on vaikeaa niin. Siispä virittelin matalan pöydän päälle puomin nousun ja kiinnitin kehikon siihen. Näin saadaan toistoja paljon, eikä koko puomia tarvitse tehdä kokonaan. Olen videoinutkin treenejä välillä, mutta videokoostetta ei ole tarjolla, ennenkuin olen saanut hankittua tietokoneeseen uuden näytönohjaimen ja näin MovieMakerin toimimaan. Katsotaan, mitä tästä nyt loppujen lopuksi tulee, mutta eivät ainakaan huonompaan päin kontaktit mene.

Tänään hain Assille rabiesrokotteen ja kuukausittaisen Cartrophen-ruiskeen. Rabies on voimassa kolme vuotta ja pienellä haikeudella tuli mieleen, että taisi olla Assin viimeinen rabiesrokote. Ihan reipas ja virkeä typykkähän tuo vielä on eikä todellakaan  mikään vanhus, vaikka yksitoista kohta täyttääkin. Mutta koiran elo on rajallista ja se täytyy tiedostaa, että 11 vuottakin on jo aika paljon. Assin peräpää on heikentynyt, joten sen etupää rasittuu enemmän ja mitä se vaikuttaa, jää nähtäväksi Tämän enempää en aio vielä asiaa murehtia, mutta silti tuli asia mieleen kuitenkin.

Punnitsin taas typykät ja painoa oli tullut lisää kaikille. Friidalla ei haittaa, hoikkanen kun on,  ja Assikin on ihan kuosissa, mutta Saagan muutamat lisääntyneet satagrammaset ottavat päähän. Kuinka hirveän vähän sille ruokaa pitää antaa, ettei laardia karttuisi. Ollaan kyllä treenattu aika paljon, joten en varmaan ole riittävästi osannut herkkupalojen määrää huomioida nappuloissa. Nyt pitää herkkupalojen vastedes olla nuppineulan pään kokoisia, että voin palkita, mutta paino pysyy hallinnassa. Pahuksen pahuksen pahus !!!