Siis tietokone tänä aamuna, Se ei suostunut käynnistymään kuin tiettyy vaiheeseen asti ja herjasi sitten jonkun jutun kadonneen. Nyt on keskusyksikkö korjauksessa ensi viikkoon asti ja lainaläppärillä mennään. Toivottavasti kone saadaan kuntoon tai ainakin kuvat ja tiedostot ulos siitä, ettei suuri joukko ihania kuvia katoa taivaan tuuliin. Eli nyt ei kuvia heru.

Agirotu tuli koettua. Niinkuin viime vuonnakin keli oli ihan karmean kuuma ja hautova. Suuria sukseita ei tullut, joitain tuloksia, mutta ei mitään mainittavaa. Sinänsä oikein kiva tapahtuma, mutta tuollainen kuumuus ei jaksa ilahduttaa. Joten ensi vuoden agirotu Kuopiossa saa pärjätä ilman meitä satavarmasti.  Laitetaan raporttia tarkemmin, kun oma kone on taas kunnossa. - ja joitain kuviakin, jos ne ovat vielä silloin tallella.

Kotiin tultiin maanantaina ja käytiin Uljasta ja Hannaa tervehtimässä Äyspohjassa meren rannalla. Vaikka eilenkin oli kuuma sää, meren äärellä sentään tuuli, joten nautittiin kaikki kovasti olostamme. Koirat kahlailivat meressä ja söivät levää. Meriveden lämpötila rannassa oli +25 astetta, joten todella helppo oli mennä uimaan ilman saunaakin.

Aamulla sitten jyrisi ja alkoi sataa. Pitkin päivää on tullut sadekuuroja, mutta lämpötila on edelleen hautova ja raskas. Jysäyttäisi nyt kerralla kunnollisen ukkoskelin ja sitten ilma raikastuisi.

Loppuviikolla suunnataan Lappeenrantaan muuttotalkoisiin. Eli Saagalandia viettää aika vauhdikasta elämää kaikkialla muualla paitsi blogissa.