Kotkaan satoi lunta. Koulussa lapset olivat aivan sekopäisiä tuijotellessaan ikkunasta ulos leijuvia hiutaleita. Eikä koiramaailmassa oltu yhtään sen järkevämpiä. Töiden jälkeen tehtiin ensin lenkki, johon kuului hihnassa kiskomista ja raivoisaa jäljestämistä lumessa olevien jumalaisten tuoksujen takia. Jonka takia lenkki ei ollut hirveän pitkä, vaan koirat pakattiin autoon ja lähdettiin kentälle riekkumaan.

2078069.jpg

Lunta, lunta, lunta - ihanaa!

2078066.jpg

Saagan ja Assin hankirallia

2078065.jpg

Elsan meni nenä maassa. Siksi vauhti ei ollut järin kova.

2078067.jpg

Hei kuuraparta!  Vähänks kivaa toi lumi. Tähän asti oli kaikki ihan hauskaa. Kuvaaminen oli  kyllä haastavaa, sillä marrasvalo pilvisenä päivänä on tosi minimaalista, eikä tarkkoja kuvia meinannut saada millään. Herkempi putki pitäisi olla - tai sitten tässä täytyy käydä opiskelemaan manuaalisen käytön saloja ja aukkokokojen avulla pelaamista.

Sitten lähestyi vieras auto. Yleensä autot saavat mennä ja tulla, mutta Assi kiihkeissä juoksutunnelmissa lähti kiitämään kohti liikkuvaa autoa ja Saaga - tuo toinen valopää - lähti perään huudoistani huolimatta. Elsa hyppäsi omaan autoon kiltisti. Autoilija senkun ajeli vain, ja pari läheltä piti -tilannetta oli, kun neidot kaarsivat auton edestä takaisin päin. Assin sain omaan autoon, mutta Saaga ei tullutkaan vaan lähti vielä vieraasta autosta nousevia miehiä haukkumaan. Toinen miehistä rupesi heittelemään Saagalle lumipalloja - oikea valopää. Olisi heittänyt, hitto vieköön, päin koiraa, että vähän olisi Saaga säikähtänyt. Lopulta Saaga tuli ja hyppäsi autoon. Minä starttasin kiukusta kihisten kotiin päin. Nyt ei sitten ole lämmintä huomiota jaeltu kuin Elsalle.

Elsa sitten pääsi mannekiiniksi, kun päätin ottaa yleisön pyynnöstä kuvia targetmasiinasta.

2078059.jpg

Eli tällainen tämä on. Kaukaloon pompsahtaa kaukosäätimen avulla nami.

2078063.jpg

Pyöreät eivätkä niin kovin suuret namit ovat toimivimmat. Laitteen voi säätää tietyin väliajoin automaattisesti pudottamaan namin esim.3 sekunnin tai 120 sekunnin välein tai jotain siltä väliltä. Tai sitten voi toimia kaukosäätimen avulla. Laitteeseen voi laittaa merkkiäänen, joka piippaa juuri ennen kuin nami tulee. Merkkiäänen voi kytkeä poiskin. Assi oli silloin sitä mieltä, että liian kovaa meteliä pitää ilman merkkiääntäkin. Kaikkiin hienouksiin en ole vielä perehtynyt. Laite toimii paristoilla. Mukana on dvd, jossa lähinnä koulutetaan arkitottelevaisuutta ja jotain kosketussauvajuttuja sekä ohjekirja. Täytyy miettiä parhaat käyttötavat.

2078060.jpg

Mmm, nämä kevytpapanat ovat herkullisia.

2078064.jpg

Syntisäkit saivat seurata kuvaussessiota portin takana. YHTÄÄN ei säälittänyt, mokomat ryökäleet!

Ensilumen kunniaksi pohja vaihtui Bluen pohjaksi.