Emäntä köhii limoja pelloille ja niistää ja niistää. Siis perinteinen syysflunssa jatkuu.

Mahalaukku olikin Saagan vatsalle yllättävän kova juttu, joten se oli eilisen illan ja yön ripulilla. Tänään sitten aloitettiin Canicurilla ja kasvismössöllä.  Friida mennä porskuttaa eikä ole vahvoista aineista moksiskaan. Assi aloitti ripulin tänään, syynä sillä eilen nautiskeltu luu. Nyt näyttäisi siltä, että mahat ovat paranemassa - kop kop- vaikka välillä hiljainen ja tappava kaasutuprahdus saa ympäristön yskimään. Ei tää ihan niinkuin Strömsössä lähtenyt käyntiin, mutta maltetaan mielemme ja jatketaan. Saaga ja Friida ovat aivan hurmaantuneita ruokaan, se kyllä on sanottava plus-asiana.

Vaikka olo onkin tautinen, koirien on pakko päästä juoksemaan. Niinpä suunnattiin kentälle vähäksi aikaa. Siellä oli myös tuttuja.

Nimittäin:

Pablo-setteri

ja Keiju -samojedi.

Riekkuivat siellä nämäkin ja lopuksi otettiin Marikan koirien malliin hieno A-poseerauskin.

Yhdelle ei ole opetettu kontaktia oikein. Jokainen päätelköön itse, kenelle.

Eijan pentuset täyttivät juuri neljä viikkoa ja pitihän niitä vähän kuvatakin. Vaikka ei olekaan yhtään pentukuumetta, täytyy sanoa, että tosi valloittavia ja reippaita lapsia olivat kaikki. Ne kikkaraiset pojat ovat kyllä hupaisan näköisiä laineissaan. Laitoin kuvia Eijan kotisivuille, joten sieltä kohdasta Other news  voi käydä katsomassa yksilökuvat,  jos kiinnostaa.

Pikku lelukoirat osaavat jo istua ja pomppia. Aitauksessa on pieni alue sanomalehteä ja muuten alustana on kangasta. Pennut ovat oppineet tekemään hätänsä paperille, älykkäät pikkuiset.

Maitobaarissa alkaa olla ahdasta, kun ipanat ovat jo aika suuria ja kaikkien pitäisi päästä imemään. Rosalta on tullut ravitsevaa maitoa. Pentukakkojen siivoamisessa se ei ole yltänyt sisarensa Saagan tasolle lähellekään, sillä Rosa on sitä mieltä, että henkilökunta korjaa, kun henkilökunta on pennut kerta halunnutkin. Saaga sen sijaan jo kaukaa tunsi tuoksun nenään ja hurjilla harppauksilla kiisi siivoamaan kakat pois. Ilmankos se sitä ihmiskakkaakin niin onnessaa maisteli. (Puistatus )

Makasi siellä Turrimurrissa joku muukin. Nämä anturat eivät ihan pienelle pennulle kuulu.

Jeppe-poika oli siellä kammattavana.

Pientä vastustusta Jepson yritti, kun Susku päätti siivota myös korvakarvoja. Sorry Jeppe, turhaan yritit. Susku voitti.

Hohhoijaa, taas on yksi koettelemus kestettynä.

Urhea Jeppe !