Tämä on Minni.

1742924.jpg

Minnin kotiväki lähti etelän aurinkoon ja Minni tuli meille hoitotytöksi. Onpa outoa, kun talossa on noin pieni otus. Minni on reilusti alle vuoden ikäinen ja rodultaan kaniinimäyräkoira, siis pienintä mäyrislajia.  Ei siis ihme, että Minniä vähän hirvittää iso hevosenpuolikas nimeltä Saaga, joka yrittää olla varovainen, mutta kun Minni ottaa juoksuaskelia, Saaga on varma, että nyt Minni leikkii. Saaga rupeaa riehakkaaksi. Silloin Minni vaihtaa hiipivään kävelyyn ja menee turvapaikkaansa, keittiön nurkassa olevalle omalle petilleen...

1742928.jpg

...tai peräti omaan boxiinsa. Minnin kotona on kyllä kaksi portugeesia, mutta ne ovat jo vähän arvokkaammassa iässä olevia eikä tuollaisia höyhöttimiä kuin Saaga. Elsa ja Assi suhtautuvat lempeän välinpitämättömästi ja vain lievän kiinnostuneesti tulokkaaseen.

1742942.jpg

Alkupiippausten jälkeen hoitotyttö on jo aika hyvin kotiutunut. Eka hihnalenkkikin neljän kanssa meni vailla suurempia hihnasolmuja, joskin pienikin yllättävä puolenvaihdos meinaa aiheuttaa kaaosta. Taidankin pääsääntöisesti kuljettaa koiria pareittain ulkona, niin että Minni ja arvokas Elsa ovat pari ja Saaga ja Assi toinen.

Hauskaa matkaa , Tiina ja Maiju! Kyllä me pärjätään.