Juhannuksen jälkeiseen elämään ja hellekesän viettoon kuuluu ehdottomasti mattojen pesu. Tänään käytiin Hannan kanssa uudella matonpesupaikalla, jossa vedet eivät mene järveen, vaikka hanasta järvivettä tuleekin. Lisäksi siellä oli huippuhyvä mattomankeli, jolla sai liiat vedet matoista pois kuivumisen nopeuttamiseksi. Nyt matot roikkuvat ovien päällä, sillä ne eivät ehtineet ulkona kuivua kokonaan päivän aikana. Ja mäntysuovan aromi leijuu läpi huushollin.

Ennen maton pesua olimme aamulla vähän agitreenaamassa Saagan kanssa ja illalla oli oman treeniryhmän harjoitukset. Aamukuumuudessa Saaga väsyi nopeasti, mutta illan suussa se oli oikein virkeä ja toimi tosi hyvin ohjauksen mukaan. Treenien jälkeen se vielä odotteli  aukinaisessa auton paksissa, kun vedin agin alkeiskurssin yhtä ryhmää. Kotiin päästiin yhdeksän jälkeen.

Huomenna on sitten pitkästä aikaa agilitykisat. Mennään Porvooseen, jossa on vaatimattomat 67 maksiykköstä ekassa kisassa ja muutama vähemmän hyppyradalla. Järkyttävä määrä! Onneksi yhtä aikaa on käynnissä kaksi rataa, mikä nopeuttaa kisojen kulkua, joten ei yömyöhään tarvitse Kokonniemessä kukkua. Portugeesi Pojunkin pitäisi olla paikalla. Kiva tavata tuttuja. Ja superhyperkiva päästä kisaamaan!

Elsa on nyt kaksi kertaa saanut varmuuden vuoksi kipulääkettä ja on oikein vetreä. Taidan vielä pari päivää lääkitä ja katsotaan sitten, miltä vanha neiti näyttää. Nyt ei ainakaan pitäisi säiden suhteen olla Elsalla valittamista.Cool

Ja jääkaappi-pakastin toimii- ah!