Sairasloma alkaa olla lopuillaan. Onneksi tautikin on jo voiton puolella. Kuumetta ei ole, vain nenä vuotaa ja yskä ryskää. Niistä selvitään. Pitäähän sitä kuntoutua, että jaksaa ensi viikon lomailla terveenä.

Meillä on tänään vieraita.

     

     

Tiina lähti Hesaan ja Nelli, Fanny ja Minni tulivat päiväksi hoitoon.  Hyvin sukulaistytöt pärjäävät keskenään, joskin Nelli ja Minni armottomasti vahtivat välillä käytävä-ääniä, josta hoitotäti ärisee.
Lenkillä ollaan oltu kahdessa erässä. Saagan ja Assin vein koirapuistoon riekkumaan, kun kävin kauppa-asioilla. Käytiin myös ostamassa Assille nahkaiset valjaat, sillä nuo tekokuituiset takuttavat sen turkkia ihan hirveästi. Eilen kampasi molemmat turkkitytöt, ja Assissa oli kyllä työmaata kiitettävästi. Maanantaina olisi tarkoitus pestä molemmat ja kasvattaja lupasi trimmata kummatkin hienoon lomakuntoon. Elsan pesun ja trimmauksen hoidan itse. Elsa-rukka! Olin tänään muutenkin aktiivinen ja varasin maanantaiaamuksi Assille eläinlääkäriajan. Käydään näyttämässä sen silmän yläpuolella pitkään ollutta punkin näköistä pahkuraa. Josko sen saisi jotenkin järkevästi poistettua. Katsotaan, mitä Marvetin tohtori sanoo.

Sen verran ahkeroin eilen, että sain tallennettua cd-levyille ison määrän kuvakansioita kovalevyltä. Vielä jäi tallennettavaa, mutta kun tuota kuvasatoa tuntuu tulevan reipasta tahtia, tulipahan ainakin tilaa lisää uusille otoksille.

Asiasta kiinnostuneille: Juu, ei, ei ole Saagan juoksut alkaneet.Huuto