Eilen agilitytreeneissä häkkilinnut visersivät näin. Friida visersi -suorastaan kiljui - huomattavasti enemmän, kun se jäi Saagan treenatessa yksin häkkiin odottamaan. Silloin katto oli viisaasti laitettu kiinni. Mutta kyllä pieni tyttö oppii. Kun toin Saagan takaisin ja avasin katon taas, pikkutyttö pomppasi kattoreiästä suoraan ulos. Sitten pidettiin ikävää suljetussa osastossa. Oli hyvät treenit. Puomin nopean alastulon jälkeen palkkaan eteenpäin pallolla. Ja kyllähän Saaga puomin tekee älyttömän hyvin treeneissä aina. Kun vielä saataisiin samalla lailla kisoihin, niin avot!

-----

Yesterday was Saaga's agility training evening. I took Friida with us. Both girls were waiting in the cage. They stayed there though the roof was open. But when I trained Saaga, the roof was tightly closed and the little girl was keeping a lot of noice inside. She protested, but finally she was quiet. When Saaga came back and I opened the roof, Friida jumped right out of the hole. Then the roof stayed close.

--------

Häkkiteema sopii sikäli Friidaan, että se on paljastunut sangen pitkäkyntiseksi otukseksi. Eilen laitoin jäätelöpaketin paperin lattialle nuoltavaksi Assille, Saagalle ja Friidalle. Kun selkäni käänsin, Friida pinkoi paperi suussa toiseen huoneeseen. Muut oliva hiukan huuli pyöreänä, että mihinkäs se herkku katosi. Kun jätän vaatteita tuolille esim. suihkuun mennessäni, kun palaan, saapuu vastaani pieni typykkä hikisukka tai alushousut suussa. Noutaja-ainesta tämä!