Eilen hylkyiltiin Santalahdessa Friidan kanssa yhden radan verran. Sen sijaan Minna ja Figo voittivat kakkosluokan, saivat sertin ja nousivat kolmosiin!!! JEEEE! Onnea!

Tänään oli sitten vuorossa Friidan ihka ensimmäinen virallinen toko-kisa Elimäellä. Mukaan kyytiin tulivat Kati ja Paso-perronen, joka sekin yhden vuoden ikäisenä korkkasi toko-uransa alkuun. Tuomarina toimi Harri Laisi.

Friidan suoritus on tässä:

Seuraamisen tiesinkin olevan vielä kovasti alkuvaiheessa, eikä tuo kovin vaikuttavasti sujunutkaan.  Muuten ihan Friidan taitojen mukainen suoritus. Saatiin ykköstulos ja oltiin kolmansia. Eikä alokasluokkaan enää mennä, vaan aletaan tosissaan treenata avoimen luokan liikkeitä. Osa on jo työn alla ollutkin.

Pasolle tuli paikallamakuussa äitiä ikävä ja se nousi ja lähti kävelemään. Eli se meni nollille. Pisteitä heille tuli  135,5 eli jos paikkamakuu olisi mennyt täydellisesti, ykköstulos olisi tullut Spede-pojallekin. Mutta kyllä tuo ehtii. Onhan se vasta vuoden ikäinen. Paluumatkalla oli väsynyttä väkeä takaosastossa, sillä kentällä oli aika kuuma keli.

Poikettiin Itärantaan vähän irroittelemaan eikä tätä kaaharikaksikkoa nukuttanut enää yhtään, kun paksin luukku aukesi.

Pää kolmantena jalkana pari porhalsi miljoonaa metsän pimentoon ja kohta miljoonaa takaisin. Ja taas miljoonaa pois ja---

- suoraan mereen.

Seurasi kisailua kepeistä.

Eli Friidan talviturkki on kastettu.

Kiitos seurasta Kati ja Paso, sekä kuvaamisesta myös.