Meidän lauman vanhin rakas karvaturri täyttää tänään vuosia. Ihmisen iässä se on jo kunnioitettava vanhus. Mutta vaikka ikää jo on, ei se kovin paljon menoa haittaa, jos neiti sille päälle sattuu.

Tässä mennään kakkosvaihteella jolkuttelujen jälkeen.

Ja sitten hanat auki. Kyllä Elsassa virtaa löytyy.

Niinkuin näkyy tästä videostakin.

 

Arkipäivää vietetään pääosin nukkuen. Pieni paheensa on se, että se tykkää minun sänkyni mylläämisestä, mutta annettakoon anteeksi. Yöajat ovat joskus vähän levottomia, ja Elsa teputtelee ympäriinsä kynnet rapisten, mutta päivällä ei levottomuus vaivaa. Syyskuun aikana vien Elsan cartrophen-ruiskeen yhteydessä terveystutkittavaksi. Pieni sivuääni on joskus sydämestä kuulunut, mutta lääkityksen tarvetta ei ole ollut. Katsotaan, miten pumppu tällä hetkellä voi. Verikokeetkin voisi ottaa varan vuoksi. Syntymäpäivälahjaksi Elsa saa lihaperunasoselaatikkoa nappuloiden joukossa. Vaikka Elsukkainen onkin herkkusuu, se on hyvin hoikka ja syö vain sen verran kuin tarpeelliseksi näkee. Siksi ainakin toisella päivän aterialla nappuloihin sotketaan jotain ihanaa makua antavaa, etteivät nappulat jäisi syömättä.

Tässä ovat E-pentueen kaikki elossa olevat suvun vanhimmat ja arvokkaimmat.

Terveitä päiviä toivotetaan teille kaikille rakkaille vanhuksille!

--------

Our eldest dog Elsa is today 13 years old. She has no medicines and is in good condition as you can see from the video above. She loves ball games and treats. She messes my bed and the blanket and pillow are on the pile after Elsa has made the bed as she wishes. This is her only bad habit. There are five siblings left in her litter. They all are quite lively.  We hope that the dear old dogs will be around for a long time.