Polvea on paranneltu. Tikit ovat poissa, portaat sujuvat jo jotenkuten könkäten ja pienet lenkit sujuvat ilman suurta tuskaa. Yöllä on hankala löytää hyvää asentoa. Ehkä neljällä karvanaamalla on jotain tekemistä sen asian kanssa. Tunkevathan ne vieruksiin joka suunnalta. Eiköhän koipi kahdessa viikossa jo toivu työkuntoon. Ja treenikuntoon myös.

Tänään oli niin hieno ilma heti aamusta alkaen. Koirillakin on vauhti päällä ja into piukassa. Eli taas pompittiin.

Tuplapomppu

Sitten vähän vauhtia -

- ja taas pomppua kehiin. Yksi sun toinen Fr-pennun omistaja on antanut ymmärtää, että Saagan pennut ovat aika pompahtelevia. Freesia kuulemma kesken lenkin pomppaa tasajalkaa ylös ja pussaa emäntäänsä nenälle. No, tästä kuvasta voi päätellä, mistä suunnasta ainakin noita pomppimisgeenejä on tullut.

Ja taas irtoo. Assi kiitää paikalle.

Niin vain kymppivuotiaskin osaa ilmalentojen salat.

Illan suussa lähdin Ferriksen, Figon ja Freesian kotiin kahville. Huomenna täyttää Ferris ja koko M-pentue 12 vuotta ja tätä juhlittiin mozzarellapiirakan ja Dajm-kakun äärellä.

Päivänsankari ja Figo ovat asiallisia, mutta Freesia ottaa huumorilla. Fiian yrityksistä huolimatta.

Kaikki kolme tolpillaan.

Paikalla odottivat autoissa myös Maru ja Mare, että otettaisiin kolmen sisaruksen yhteisposeeraus.  Ferris kiroili Mare-veljelleen, joten laitettiin Maru väliin sordiinoksi. Ulkona iltapimeässä tulee salamalla vain niin kovin kehnoja kuvia. Mutta ei auta. Tässä kolme kaksitoistavuotiasta.

Mare, Maru ja Ferris

Yhdeksän pennun pentueesta on vielä elossa seitsemän, joten ihan hyvin ovat vanhuuteen asti selvinneet nämä Tajmadoran suvun tällä hetkellä toiseksi vanhimmat.

Paljon onnea syntymäpäiväsankareille!

Pimeä lankeaa nykyään niin kovin aikaisin, joten kaivoin viikonloppuna kynttelikköjä esille.

Valoa ja iloa kaikille!

----------

Today the weather was cold, but sunny and beautiful. The dogs got there daily outing and showed me some great jumps. Saaga´s puppies are said to be very jumpy and from the photos you can see, from whom they have enherited this feature.

In the evening I visited Ferris, Figo and Freesia. Ferris and his M-litter will have their 12.th birthday tomorrow. So some birthday photos had to be taken. Ferris didn´t like that his brother Mare was in the same picture. So their sister Maru sat between the old boys. In the dark it is difficult to take photos even with the flash light. The quality is not very good. But it can´t be helped. Happy birthday to you all! M-litter is the second oldiest Tajmadoran litter after Elsa´s E-litter. There were nine puppies in the M-litter and seven of them are still living.

It is so dark outside nowadays. So I took some candle lights to give some extra light to the darkness. Lovely!