Saaga täyttää tänään puolitoista vuotta. Sinänsä se ei muuten olisi merkittävä tapaus, mutta on agilityssa tärkeä rajapyykki. Nimittäin huomisesta lähtien Saaga saa osallistua virallisiin agilitykisoihin. No, henkeä pidätellen ei kannata odottaa uran alkamista, koska h-hetki on vasta vuoden alussa, mutta  silti täytyy tämä rajapyykki kirjata aikakirjoihin. Niin, ja ottaa sankarittaresta valokuva.

2066991.jpg

Tämäkö tupsupää muka vakavasti otettaviin agilitykisoihin? Hah hah!

Päivää juhlistettiin kuitenkin agilityn merkeissä, sillä lähdettiin ystävien kannustusjoukoiksi Helsinkiin agilitykisoja katsomaan. Hieno kisa siitä tulikin, sillä Windy-ystävämme voitti medi-1-luokan, sai kauan kaipaamansa (tai no ehkä emäntänsä kaipasi enemmän) agilitysertin ja nousi kakkosluokkaan. Hip hurraa ja onnea Windylle! Paikan päällä ei ollut kameraa, mutta meidän pihalla piti ehdottomasti  ottaa poseerauskuva tuoreesta kakkosluokkalaisesta.

2066993.jpg

Kaikenlaiseen sitä tässä elämässä joutuu, miettii Windy. Serti- ja ykkösruusuke olivat kyllä hienot.

Paluumatkalla käytiin sitten vielä shoppailemassa Ikeassa. Koirien joulupakettiin löytyi yksi juttu - mutta ei voi kertoa, etteivät saa tietää ennen joulua.

Kiva päivä!