Tänään saivat kaikki koirat iltapäiväruoakseen reilun kokoiset possun rintarustot. Koska en halua, että tämän tyyppisiä herkkuja einehditään sänkyni päällä - niinkuin Saaga ja Friida mielellään tekisivät - laitoin koirat kylppäriin. Hyvin ja nopeasti sujui ateriointi sielläkin.

Jokos me päästäis täältä pois? Ennen vapautta annoin jokaiselle Inupektia, ettei tule löröseurauksia herkusta.Etenkin Assille tämä on tarpeellista. Saas nähdä, auttaako. Assilla nimittäin on taipumus saada ripulia tämän tyyppisistä herkuista.

Sitten Friida löysi hiiren. Se mutusteli ja maisteli hiirtä hartaasti. Mutta ei rikkonut sitä.

Assi ja Saaga eivät olleet vähimmässäkään määrin kiinnostuneita hiirestä, vaikka Friida yritti sitä niille esitellä houkuttelevasti. Ruokalepo oli isoilla lähinnä mielessä.

Höh, no ei sitten, totesi Friida ja kävi huilaamaan hiirulaisen kanssa sohvalle.

Illalla tuli meille vieraita, ja huolimatta huumaavista tuoksuista näitä ei koirille annettu.

Blinejä ja erilaisia täyteitä (savuporoa, kylmäsavulohta, mätiä,suolakurkkua hunajalla, tuorejuusto-feta-paprikasössöä jne.) - nam. Hyvää oli. Kiitos vieraille mukavasta seurasta!

Tein blinit eilen ja tänään lämmitin ne paistinpannulla voissa. Olin varannut pannun viereen lautaselle kelpo lohkareen voita valmiiksi, että kun vieraat tulevat, pääsen heti hommiin. Suuri oli ihmetys, kun menin blinejä paistamaan. Voi oli kadonnut! Ainoastaan yksi koirista harrastaa pöýdältä varastamisia, nimittäin Saaga. Saipahan todella makoisan palan .