Ensimmäinen varoaikaviikko on melkein lopussa ja toinen edessä. Koirat ovat hyvässä kunnossa, Friida suorastaan ylikunnossa . Olen jopa ilmoittanut Friidan seuran möllikisoihin, jotka ovat heti varoajan loputtua. Saaga on vielä harkinnassa, pääseekö sekin. Toki varoaika silläkin on jo silloin lopussa. Katsotaan.

Vaikka nyt taas pakkanen paukkuu, se ei koirilla menoa haittaa, vaikka emäntänsä alkaa olla ERITTÄIN kypsä näihin mittarilukemiin. Tänään illalla olin tokoryhmiäni vetämässä hallilla ja kerkesin saada totaalijäätymyksen kaikkiin ulokkeisiin ja välimaastoon myös. Kotiin päästyä sormien alkaessa lämmitä sattui aivan tautisen hirveästi ennenkuin lämpö palautui normaaliksi. Ja viikonloppuna pitäisi oman seuran tokokisoissa olla kehäsihteerinä. Agsakisoissa pystyy olemaan lämpimässä toimistossa, mutta tokokisoissa on pakko kököttää kehänauhan vieressä palelemassa. Vuoraan itseni kyllä monikerroksisesti, että selviän hengissä.

Huomenna työpäivän aikana saapuu asuntoon jotain pattereita tarkistavia huoltomiehiä. Lemmikit eivät saa kuulemma olla tiellä. Meikäläinen on tietysti töissä, ja päätin, että meidän tyypit viettävät sitten huomisten päivän kylpyhuoneessa. Siellä ei ole yhtään patteria syynättäväksi. En minä tietenkään epäile, että koirat tekisivät mitään kellekään, mutta voihan sitä huoltomiehiä vähän hirvittää, jos kolme tuon kokoista koiraa alkaa ympärillä häärätä. Pitää laittaa puruluita ja pehmikettä lattialle - ja vessaharja kauaksi piiloon Friidan hampailta . Sen kotelossa on jo ennestäänkin neidin hampaanjälkiä, joten enempää ei tarvita.