Tänään käytiin Mikkelissä tekemässä kolme kakkosluokan rataa. Reissukavereina olivat Johanna ja Rico. Tuomari oli minulle tuntematon ennestään. Hellettä pukkasi ja aurinko paistoi. Onneksi Lähesmäen kentällä tulee aina, joten saatiin vähän ilmavirtaa.
Hyppyradalta saatiin nolla. Paikoin oli minulta tosi huonoa ohjausta, joka hidasti koiraa. Mutta nolla tuli. Oltiin vasta kuudensia, joten se ei riittänyt LUVA-nolla-sijoitukseksi. Rico oli kolmas ja sai toisen LUVA-nollansa.

Ekalla agilityradalla tuli hylky A:n jälkeen. Se oli jotenkin vaikea kohta olevinaan viedä ja kun niin ajattelee, niin vaikeuksia tulee tietenkin. Onnistuin ohjaamaan koiran väärälle hypylle ja hylky tuli. Todella makeasti Friida haki kepit tällä radalla vaikeasta kulmasta. Jes!

Toisella agilityradalla tuli kuulemma vitonen puomin ylösnousulla. Videolta ei näy, ottiko kontaktin vai ei, mutta ei ainakaan hirveästi loikannut. A:lle mennessä minä hätäilin turhaan ja Friida tuli esteen ohi. Muuten rata oli ihan hieno, vaikkakin Friida oli jo aika poikki. Sen näkee hitaasta alkuvauhdista. Videossa oli jostain syystä lievästi sumea loppu.