...siis ilmoittautumisia. Tällä kertaa koirien emäntä on ollut syysaktiivinen ja ilmoittautunut Pilateksen alkeisiin. On näet paikallisen opiston talviohjelmisto tipahtanut postiluukusta ja näin syksyn alussa energiaa on vaikka mihin. Lisäksi ilmoittauduin Movie maker- videoeditointi kurissille. Hyvämuistisimmat lukijat muistavat meikäläisen epätoivoiset yritykset tehdä hienoja viidioita Movie Makerin avulla yritys-erehdys-menetelmällä. Nyt siis olisi tarjolla lyhyt täsmäkurssi marras-joulukuussa. Johan nousee videoiden taso aivan silmissä tämän jälkeen - tai sitten ei. Mutta ihan lystiä päästä vähän leikkimään ohjelmalla opastetusti ja leikkelemään videopätkiä.

Sade on ollut ilonamme koko päivän. Typyköitä se ei haitannut lainkaan, kun ne pääsivät irti kirmaamaan. Emännällä sitten oli vähän holodna. Mutta tulipa tehtyä riekut, jotka selvästi tulivat tarpeeseen. Onneksi Saaga on ollut todella mallikelpoinen työpäivien aikana - ja tähän kohtaan erittäin ponteva kop, kop, kop kaikkiin maalaamattomiin puupintoihin - ja siksi on syytä antaa energian virrata ulkona oikein kunnolla. Luojan kiitos näyttäisi loppuviikosta sää paranevan. Meillä olisi taas lauantaina näyttelykoitos edessä ja miss Bisquitin keksikarvat sadesäällä ovatkin sitten ihan todella keksit, joten valoa, lämpöä ja aurinkoa toivoo tämä osasto täällä. Viisi portugeesia on kisaamassa, joten katsotaan, kuinka käy. Sunnuntaina sitten irrotellaan Mikkelissä agilitykisoissa. Puuhakas viikonloppu luvassa.

Eilen kisattiin oman seuran möllikisoissa. Hylky saatiin, kun en ehtinyt ohjaamaan oikeaan päähän putkea, mutta Saagan meno oli oikein hyvää ja vauhdikasta kaikin puolin. Kiitos Riitta-tuomarille kivasta radasta!

Apea mieli on ollut pari päivää Sannan perheen puolesta. Poju-portugeesi, blogitutttu ja agility-kaveri, on menehtynyt käärmeen puremaan. Nuori, hauska, iloinen koira! Todella suuri menetys! Käärmeiden kanssa ei ole leikkimistä.