Tässä pari päivää sitten Saaga jatkoi taas "lukuharrastustaan". Luin sängyn päällä kirjaa ja kun hetkeksi nousin, jätin - tyhmä - kirjan sängyn päälle odottamaan. Kauan en poissa ollut, mutta kun palasin, kirjan kansi oli irroitettu ja muutamaa sivua muotoiltu. Tekijä oli jo poissa, mutta jäljet johtivat sylttytehtaalle. Saagan kolmas lukukokemus. Vaikkei siitä mitään hyötyä ollutkaan, räyhäsin hetken koiralle kirjaraatoa sen nenän edessä heilutellen, sitten huokaisin ja marssin netistä etsimään halvinta mahdollista uutta kirjaa. Adlibris.com tarjosi kirjan alle neljällä eurolla (+postimaksu), joten tilaus lähti heti menemään ja sitä nyt odotellaan. Jokohan sitä viimein oppisi, että tähän blondiotukseen ei ole luottamista. Huokaus! On niin tosi kiva taas marssia kirjastoon ja kertoa, että koira on iskenyt jälleen.

1835700.jpg

Designed (oikeastaan tuunannut) by Saaga

Olympialaisia meillä on katseltu vaihtelevasti. Tänään tuli kouluratsastusta ja kotikatsomo oli paikalla oikein kahden koiran voimin.

1835732.jpg

Kun Assi jo lopetti, Saaga jatkoi herkeämättä töllöttämistä.

1835717.jpg

Elsaa ei voinut vähempää kiinnostaa. Se ei koskaan ole katsellut televisiota.

1835722.jpg

Kuule Elsa, kannattais sunkin askellukset opetella!

1835714.jpg

Joko kohta on Kyra Kyrklund?

1835730.jpg

Saagan muita kiinnostuksen kohteita  löytyi erikoisista lajeista. Toinen niistä oli trampoliinihyppy, jota en edes urheilulajiksi tiennyt. Herkeämättä Saaga seurasi pomppimista. Ystäväni totesi, että totta kai Saaga siitä tykkää, kun se itsekin on kova pomppimaan ylös päin. (Tämän lajin harrastamisesta tippui seinältä kolme taulua - herra varjelkoon, jos olisi ollut se trampoliini alla!!!) Saaga tutki tietysti  hyppytekniikkaa suunnitelmana kattolamppujen irroitus - hui! En uskalla kuvitellakaan, mitkä kammottavat tuhotyöt odottavat tulevaisuudessa,sillä Saagan toinen lempilaji oli naisten kiekonheitto. Naisten pikajuoksun aikana se sitten otti vihdoin torkut.