Suuntana Porvoo, ilmastointi täysille, froteepyyhkeet Friidalle ja Saagalle niskaan ja eikun menoksi. Vähän sellainen syteen tai saveen-olo, sillä mitään vauhdikkaita esityksiä ei taatusti olisi luvassa. No, ei hirveästi ollutkaan, mutta hyvää kisa-asennetta kuitenkin oli Saaga-tyttösellä. Friida säesti autossa kiljumisella, kun mammansa tepsutteli radalla ykköstuloksen ja 170,5 pistettä. A kylhä mie tiesin, että hyvänä päivän ykkönen tulee - ja jopa paljon paremmin pistein kuin tänään - mutta tämäkin pistemäärä kelpaa vallan mainiosti. Oltiin toisia.

Pisteet kulkivat näin, sanoi tuomari Hannele Pörsti:

Paikalla makuu 10 

Seuraaminen taluttimetta 8
 Huomasin, että kun ennen lähtöä sanon: Sivu, Saaga starttaa jo. Eli turhaa ennakointia, muttei mitään törkeää. Muutama väljä käännös, mutta  muuten en kyllä tiedä, mikä vei pisteitä. Hyvin Saaga piti paikan ja kontaktin pääasiassa.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7
Saaga rupesi ennakoimaan ja melkein pysähtyi jääden jälkeen. Kutsuin luokse ja jouduin kaksi kertaa sanomaan Maahan-käskyn. Hyvin se sitten paikallan pysyi ja nousi sivulle.

Luoksetulo 8
Laiskalla laukalla lähti liikkeelle, pysähtyi aika hyvin, ja laiskalla laukalla tuli sivulle. Perusasento oli vähän vino.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Oli mielestäni ihan jees. En tiedä, mistä piste lähti.

Noutaminen 10
Lähti laukalla, palasi ravilla. Kaikille tällä lailla toimineille tuomari antoi kympin. Ei kyllä pitäisi, mutta ehkä tässä oli hellearmahdusta.

Kauko-ohjaus 8 ½
Tarvittiin toinen käsky, ennenkuin meni alussa maahan, kun jotain tapahtui kehänauhan takana. Varsinaiset siirtymät menivät hyvin.

Estehyppy 7 ½
Tarvittiin kaksi käskyä, että istui esteen taakse. Laiskahkoa liikuntaa, mutta muuten ok.

Yleisvaikutelma 8

Hyvä Saaga!!!

---------

I and Saaga were in an obedience competition in Porvoo this evening. Though Saaga has been in a hormona storm, she could well concentrate and did quite well. We compete in an open class. We were 2.nd and Saaga got the first prize with 170,5 points. The temperature was again very high, so Saaga was a bit slow. But I am so happy with the result. Well done, Saaga!